e-Smart – internet banking de la BC Carpatica

e-Smart – internet banking de la BC Carpatica

Banca Comerciala Carpatica ofera clientilor, la inceputul anului 2007, noul serviciu de Internet Banking – BCC e-SMART. Acesta permite accesul rapid, simplu si convenabil la conturile proprii, clientii fiind in contact permanent cu banca. Avantajul utilizarii noului serviciu de catre clienti – persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice il constituie accesul in timp

Banca Comerciala Carpatica ofera clientilor, la inceputul anului 2007, noul serviciu de Internet Banking – BCC e-SMART. Acesta permite accesul rapid, simplu si convenabil la conturile proprii, clientii fiind in contact permanent cu banca. Avantajul utilizarii noului serviciu de catre clienti – persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice il constituie accesul in timp real la serviciile si produsele bancii. BCC e-SMART poate fi utilizat de toate persoanele care au un cont curent deschis la BCC si un calculator cu acces la internet. Acest nou serviciu faciliteaza realizarea de plati, a operatiunilor de transfer de fonduri din conturile clientului catre conturile unor terti deschise la BCC sau la alta banca, constituirea/ lichidarea de depozite, operatiuni de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor deschise la banca si a tranzactiilor efectuate pe / prin conturile proprii deschise la banca, trimiterea de mesaje sau adresarea intrebarilor unui operator din banca.

Accesul la informatiile afisate pe site, precum si operatiunile desfasurate de catre clienti se desfasoara intr-un mediu de maxima securitate in derularea operatiunilor si beneficiaza de conditiile de confidentialitate care caracterizeaza relatia client-banca.
Banca nu percepe abonament lunar de utilizare pentru serviciul BCC e-SMART, oferind totodata si alte avantaje noilor clienti ai acestui serviciu. Informatii suplimentare asupra serviciului se pot obtine contactand administratorii de Internet banking din unitatile teritoriale B.C.Carpatica, prin intermediul e-mailului (e-smart@carpatica.ro) sau prin apelarea unui numar TelVerde 0800 – 807 807 (tarif gratuit, apelabil doar din reteaua Romtelecom).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos