Doua dintr-o lovitura:internet banking si dobanzi promotionale de la Emporiki Bank

Doua dintr-o lovitura:internet banking si dobanzi promotionale de la Emporiki Bank

Pana la sfarsitul lunii martie, Emporiki Bank, lanseaza Campania Promotionala de Depozite contituite prin intermediul serviciului de Internet Banking „I-CONECT”, oferind unele dintre cele mai bune dobanzi pentru depozitele la termen pe o perioada mai mare sau egala cu o luna in RON, EUR, USD. Dobanzile promotionale presupun o bonificare a dobanzii standard cu 0,50

Pana la sfarsitul lunii martie, Emporiki Bank, lanseaza Campania Promotionala de Depozite contituite prin intermediul serviciului de Internet Banking „I-CONECT”, oferind unele dintre cele mai bune dobanzi pentru depozitele la termen pe o perioada mai mare sau egala cu o luna in RON, EUR, USD.

Dobanzile promotionale presupun o bonificare a dobanzii standard cu 0,50 pp pentru depozitele la termen in RON si 0,10 pp pentru depozitele in EUR si USD. Clientii persoane fizice au astfel posibilitatea de primi o dobanda maxima de 7,75%/an pentru depozitele in RON, 3,35%/an pentru depozitele in EUR si 2,60%/an pentru depozitele in USD.

Emporiki Bank isi propune sa sustina atat economisirea cat si promovarea noului serviciu de Internet Banking „I-CONECT”, serviciu care ofera clientilor persoane fizice urmatoarele beneficii:
–    Gestionarea banilor in orice moment, in conditii de siguranta si securitate;
–    Comisioane de procesare cu pana la 80% mai mici fata de cele de la ghiseu;
–    Acces usor de obtinut;
–    Economie de timp – nu mai e necesara deplasarea la banca pentru efectuarea operatiunilor, evitandu-se astfel cozile lungi;
–    Control asupra cheltuielilor si finantelor disponibile 24 / 7;
–    Transfer de bani oriunde, oricand;
–    O mai buna organizare – se pot descarca gratuit diferite rapoarte cu operatiunile efectuate

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos