Dobanda mica bate riscul mare

Dobanda mica bate riscul mare

Dobanzile mici si posibilitatea accesarii unor sume mai mari decat in cazul imprumuturilor in devizele clasice fac din creditele in monede "exotice" (francul elvetian si yenul japonez) unele din cele mai atractive produse oferite de banci. In pofida semnalelor de alarma lansate de BNR in urma cu nici o luna privind riscurile pe care le

Dobanzile mici si posibilitatea accesarii unor sume mai mari decat in cazul imprumuturilor in devizele clasice fac din creditele in monede "exotice" (francul elvetian si yenul japonez) unele din cele mai atractive produse oferite de banci. In pofida semnalelor de alarma lansate de BNR in urma cu nici o luna privind riscurile pe care le poate genera creditarea in devize „exotice”, o noua banca intra pe acest segment. Este vorba despre Piraeus Bank, care ofera clientilor imprumuturi ipotecare si de nevoi personale garantate cu ipoteca in franci elvetieni.

Dobanda pentru aceste produse de creditare este de 5,91%, revizuibila in functie de indicele LIBOR la trei luni. Ambele credite se acorda pe o perioada maxima de 30 de ani. In aceste conditii, imprumutul de nevoi personale cu garantii reale oferit de Piraeus in franci elvetieni devine unul dintre cele mai atractive de pe piata. Astfel, acesta ofera una dintre cele mai mari perioade de rambursare de pe piata, care se regaseste la extrem de putine credite de nevoi cu ipoteca si care beneficiaza de o dobanda la un nivel foarte competitiv, permis de deviza in care se acorda. Pentru creditele ipotecare, valoarea maxima a imprumutului poate fi de 200.000 de euro, in timp ce creditele de nevoi personale nu pot depasi echivalentul a 200.000 euro. 

Despre acelasi subiect:
* Creditele in monede exotice starnesc ingrijorarea Bancii Nationale
* Dobanzile elvetiene lovesc in aceasta toamna piata creditelor ipotecare

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos