Dobanda introductiva oferita de CEC Bank la creditele in lei acordate prin card

Dobanda introductiva oferita de CEC Bank la creditele in lei acordate prin card

Continuand politica de diversificare a portofoliului cu produse si servicii competitive, CEC Bank ofera dobanzi atractive clientilor noi persoane fizice care acceseaza o limita de descoperire in contul atasat unui card de debit si/sau o limita de credit atasata unui card de credit. Astfel, incepand cu data de 08.10.2012, acestia vor beneficia de o rata

Continuand politica de diversificare a portofoliului cu produse si servicii competitive, CEC Bank ofera dobanzi atractive clientilor noi persoane fizice care acceseaza o limita de descoperire in contul atasat unui card de debit si/sau o limita de credit atasata unui card de credit. Astfel, incepand cu data de 08.10.2012, acestia vor beneficia de o rata a dobanzii ROBOR 3M + 0 p.p. (marja Bancii) pentru o perioada de 6 luni din momentul activarii limitei de credit prin card.

“Pe langa avantajele oferite de acest mijloc de plata, oferta Bancii este imbunatatita cu inca un beneficiu destinat clientilor noi, dobanda introductiva asigurand o marja inferioara de risc fata de marja standard, ceea ce va conduce la diminuarea costurilor finantarii. Persoanele fizice vor beneficia astfel de una dintre cele mai bune oferte existente pe piata, atat pentru cardurile de debit cat si pentru cardurile de credit”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Rata dobanzii este actualizata trimestrial in prima zi lucratoare, in prezent valoarea acesteia fiind de 5,63%.

Informatii suplimentare pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, sectiunea Carduri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos