Dobanda de 9% pentru depozitul 210 de la Banca Transilvania

Dobanda de 9% pentru depozitul 210 de la Banca Transilvania

Banca Transilvania a majorat dobanda pentru depozitul in lei "210", la nivelul de 9%/an. Dupa cum ii spune si numele, durata de constituire a acestui depozit este de 210 zile (7 luni), dobanda fiind fixa pe toata aceasta perioada. Produsul este destinat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Pentru constituirea depozitului nu se percepe

Banca Transilvania a majorat dobanda pentru depozitul in lei "210", la nivelul de 9%/an. Dupa cum ii spune si numele, durata de constituire a acestui depozit este de 210 zile (7 luni), dobanda fiind fixa pe toata aceasta perioada. Produsul este destinat atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Pentru constituirea depozitului nu se percepe comision suplimentar, iar clientii pot opta pentru prelungirea automata – cu sau fara capitalizarea dobanzii.

De la inceputul anului, Banca Transilvania a operat doua masuri de majorare a dobanzilor la economii. Cea mai recenta s-a petrecut saptamana trecuta, cand dobanzile la depozitele in lei au urcat cu jumatate de punct procentual, la 8,5% pentru termenele de 3,6,9 si 12 luni, si 8% pentru o luna.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos