Distinsa strabunica s-a hranit cu frunze de stejar si s-a transformat in CEC Bank

Distinsa strabunica s-a hranit cu frunze de stejar si s-a transformat in CEC Bank

Cand s-a referit la Casa de Economii si Consemnatiuni, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a precizat ca daca Banca Nationala este recunoscuta in cercurile inalte ale societatii ca si "batrana doamna" a sistemul bancar romanesc, atunci cea mai veche institutie de credit Romania poate fi considerata a fi o "distinsa strabunica". "Asistam la o renastere si

Cand s-a referit la Casa de Economii si Consemnatiuni, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a precizat ca daca Banca Nationala este recunoscuta in cercurile inalte ale societatii ca si "batrana doamna" a sistemul bancar romanesc, atunci cea mai veche institutie de credit Romania poate fi considerata a fi o "distinsa strabunica". "Asistam la o renastere si la un rebotez", a subliniat Mugur Isarescu in cadrul evenimentului de relansare a bancii, la care au participat numeroase autoritati si personalitati ale domeniului financiar bancar autohton. Au sustinut discursuri premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul de Finante, Varujan Vosganian, guvernatorul Mugur Isarescu si presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea. Ideea principala desprinsa din mesajele transmise de vorbitori a fost ca CEC redevine o banca in adevaratul sens al cuvantului.

Mesajul "Nu se termina acum. Acum incepe.", care apare in finalul noului spot publicitar al CEC Bank (un pic cam dur din punctul meu de vedere, insa cu adevarat sugestiv!), este o adevarata declaratie de razboi la adresa celorlalti actori din peisajul bancar romanesc. Reclama aduce in prim-plan un meci de box, unde unul dintre pugilisti este chiar CEC Bank. Eroul nostru, reprezentat de un om normal, cade la pamant doborat de loviturile adversarului sau, un tip dur si arogant cu tunsoare de punker. Arbitrul numara, antrenorul CEC Bank il indeamna sa revina in meci, publicul il sustine in picioare, iar eroul nostru, caruia ii trec prin fata ochilor imagini din trecut, se cazneste sa se ridice. Sustinut frenetic de toata sala, CEC Bank reia lupta.

"Avand in vedere obiectivele strategice ale CEC Bank, actionarii au fost de acord ca denumirea de Casa de Economii si Consemnatiuni nu mai este suficient de sugestiva si ca institutia noastra este o Banca in plin proces de modernizare si eficientizare. Noua denumire, CEC Bank, imbina traditia si aspiratiile institutiei noastre care se doreste a fi un jucator de marca in peisajul bancar romanesc. Noile culori sugereaza renasterea unei institutii asa cum verdele simbolizeaza renasterea naturii in fiecare primavara. In fine, frunza de stejar din sigla CEC Bank plasata pe un scut sugereaza continuitate si traditie, autenticitate si putere, dar si siguranta si protectie.", a subliniat Radu Gratian Ghetea.

La finalul conferintei de presa, reprezentantii mass-media au fost invitati sa viziteze agentia CEC Bank de langa Palatul CEC, pentru a vedea cum vor arata toate cele 1.404 unitati din toata tara. CEC Bank va aloca numai in 2008 aproximativ 50 milioane de euro pentru schimbarea de imagine a 600 de agentii, procesul de rebranding urmand sa fie finalizat la sfarsitul anului 2010.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos