Diosi, OTP Bank cere interventia ANPC

Diosi, OTP Bank cere interventia ANPC

Seful OTP Romania, Laszlo Diosi, considera ca promovarea agresiva a serviciilor bancare, dauneaza grav… Acesta recunoste ca bancherii nu prea se inghesuie sa le prezinte pe intelesul clientului, iar de aici apar problemele: clientii nu beneficiaza de ceea ce au nevoie, iar banca inregistreaza de cele mai multe ori pierderi. "Istoria se repeta in privinta

Seful OTP Romania, Laszlo Diosi, considera ca promovarea agresiva a serviciilor bancare, dauneaza grav… Acesta recunoste ca bancherii nu prea se inghesuie sa le prezinte pe intelesul clientului, iar de aici apar problemele: clientii nu beneficiaza de ceea ce au nevoie, iar banca inregistreaza de cele mai multe ori pierderi. "Istoria se repeta in privinta cardurilor de credit. Problema cu aceste produse este ca oamenii nu le inteleg. Clientii retrag banii si sunt fericiti sa ii cheltuiasca. Aceasta este o chestiune legata de protectia consumatorilor. Unele banci vand din nou clientilor un produs pe care acestia nu il inteleg. Le spun mereu colegilor mei ca le rup gatul daca vand unei bunicute un produs de investitii bazat pe obligatiuni chinezesti emise pe 35 de ani. Nu este pentru o bunicuta. Nu este bine, pur si simplu", a declarat directorul general al subsidiarei grupului ungar OTP, citat de Mediafax.

Mai mult acesta stie si ce trebuie facut. "Protectia consumatorilor ar trebui sa intervina si sa ceara o informare mult mai buna a clientilor privind cardurile de credit, pentru ca am observat ca oamenii iau la rand bancile care dau aceste carduri de credit. Vom vedea care este ultima banca", a continuat Diosi.

 

Cardurile de credit, urmatorul produs care va ingropa bancile?

Clienti nu sunt pregatiti sa utilizeze cardurile de credit pentru optimizarea veniturilor si a economiilor. Cei mai multi fug dupa un card, datorita lipsei de cash si il prefera la cumparaturi, cumparaturi fara a avea bani.

El a mentionat ca OTP acorda carduri de credit, dar limitat, in principal persoanelor care mai utilizeaza alte produse ale bancii.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos