Dezvoltatorii vor sa vanda peste 15.000 de apartamente la Targul National Imobiliar

Dezvoltatorii vor sa vanda peste 15.000 de apartamente la Targul National Imobiliar

Dezvoltatorii de proiecte si-au propus sa scoata la vanzare peste 15.000 de apartamente, 2.500 de vile, 500 case de vacanta, terenuri si suprafete pentru spatii de birouri, cu ocazia Targului National Imobiliar, pentru a veni in sprijinul celor aflati in cautarea unei locuinte. Potrivit organizatorilor celei de-a treia editii a targului, care va avea loc

Dezvoltatorii de proiecte si-au propus sa scoata la vanzare peste 15.000 de apartamente, 2.500 de vile, 500 case de vacanta, terenuri si suprafete pentru spatii de birouri, cu ocazia Targului National Imobiliar, pentru a veni in sprijinul celor aflati in cautarea unei locuinte. Potrivit organizatorilor celei de-a treia editii a targului, care va avea loc la World Trade Plaza Bucuresti, in perioada 26 – 29 aprilie, la eveniment si-au anuntat prezenta peste 45 de firme si companii direct implicate in segmentul imobiliar. Multe dintre acestea vor oferi celor interesati toata gama de locuinte existente pe piata imobiliara.

Organizatorii, Bdobc Business Center, au decis, anul acesta, prelungirea duratei Targului cu o zi, extinderea spatiului expozitional, initierea unui cadru de discutii intre cei implicati in fenomen, datortia numarului mare de vizitatori, inregistrati in 2006.

Sursa: NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos