Deutsche Bank vrea in Romania. Ce banci germane isi mai pregatesc intrarea

Deutsche Bank vrea in Romania. Ce banci germane isi mai pregatesc intrarea

Nemtii vin pe la noi! Nu toti, doar cateva banci, printre care Deutsche Bank. Banca germana ar putea intra pe piata romaneasca, existand intentia de a deschide o filiala in Romania, a declarat, pentru Agerpres, Vladimir Ciobanasu, ministru consilier in cadrul Ambasadei Romaniei de la Berlin. "Deutsche Bank a efectuat unele investigatii si avut discutii

Nemtii vin pe la noi! Nu toti, doar cateva banci, printre care Deutsche Bank. Banca germana ar putea intra pe piata romaneasca, existand intentia de a deschide o filiala in Romania, a declarat, pentru Agerpres, Vladimir Ciobanasu, ministru consilier in cadrul Ambasadei Romaniei de la Berlin. "Deutsche Bank a efectuat unele investigatii si avut discutii in România in legatura cu deschiderea unei filiale. Deutsche Bank este o banca de investitii, axata mai mult pe companii, dar si alte banci germane si-au manifestat intentia sau studiaza posibilitatea deschiderii unor filiale in Romania", a precizat Ciobanasu.

 

Potrivit acestuia, in prezent bancile germane – Deutsche Bank si Commerz Bank – au doar o prezenta indirecta pe piata bancara din Romania. Ciobanasu a subliniat ca Germania este unul dintre cei mai importanti investitori in economia romaneasca, ocupand locul al treilea din acest punct de vedere, iar prezenta directa a bancilor germane ar putea incuraja investitorii germani sa continue investitiile in România.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos