Deutsche Bank surprinde investitorii prin anuntul unei pierderi de 2,5 miliarde euro

Deutsche Bank surprinde investitorii prin anuntul unei pierderi de 2,5 miliarde euro

  Banca germana Deutsche Bank a surprins investitorii prin anuntul unei pierderi de 2,5 miliarde euro (3,9 miliarde dolari) din deprecieri de active cauzata de criza globala a creditelor, suma fiind echivalentul a peste o treime din profitul net obtinut in 2007, informeaza Reuters. Directorul executiv al bancii, Josef Ackermann a declarat pentru investitori ca

 
Banca germana Deutsche Bank a surprins investitorii prin anuntul unei pierderi de 2,5 miliarde euro (3,9 miliarde dolari) din deprecieri de active cauzata de criza globala a creditelor, suma fiind echivalentul a peste o treime din profitul net obtinut in 2007, informeaza Reuters.

Directorul executiv al bancii, Josef Ackermann a declarat pentru investitori ca in ultimele saptamani starea bancii s-a deteriorat considerabil, anuntand o pierdere de 2,5 miliarde euro in deprecieri de active. Anuntul a dus la scaderea cotatiei titlurilor Deutsche Bank.
Cea mai mare banca a Germaniei a declarat insa ca baza sa de capital este in continuare solida.

O alta mare banca europeana, UBS, a anuntat deprecieri suplimentare de active de 19 miliarde dolari, cauzand o pierdere de 12 miliarde dolari in primul trimestru.

Grupul Deutsche Bank era considerat pana in acest moment un supravietuitor al crizei globale a creditelor, insa anuntul de marti consemneaza pierderi pentru primul trimestru din 2008 mai mari decat toate pierderile inregistrate in 2007.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos