Deutsche Bank ataca piata din Romania in a doua parte a anului

Deutsche Bank ataca piata din Romania in a doua parte a anului

Deutsche Bank va lansa in a doua jumatate a anului un proiect local, in acest moment boardul bancii mama dand aprobarile finale, a declarat, pentru www.hotnews.ro, Radu Zaciu, cel care conduce operatiunile din Romania ale bancii nemtesti. "Discutiile la nivelul boardului din Germania mai dureaza, asa incat proiectul va fi demarat cel mai probabil in

Deutsche Bank va lansa in a doua jumatate a anului un proiect local, in acest moment boardul bancii mama dand aprobarile finale, a declarat, pentru www.hotnews.ro, Radu Zaciu, cel care conduce operatiunile din Romania ale bancii nemtesti. "Discutiile la nivelul boardului din Germania mai dureaza, asa incat proiectul va fi demarat cel mai probabil in a doua parte a anului 2010. Deocamdata nu putem indica un nivel anume al investitiei pe care o avem in vedere", a mai spus Zaciu pentru www.hotnews.ro. El a revenit in aceste zile din Germania, unde a fost plecat pentru a discuta detalii legate de noul proiect.

La finalul lunii octombrie 2009, Juergen Fitschen, directorul pentru Germania al Deutsche Bank anunta ca cea mai mare institutie de credit germana va intra pe piata romaneasca, fara a avea in plan achizitii. Oficialul a mai afirmat atunci ca Deutsche Bank isi va canaliza atentia catre produsele si serviciile destinate segmentului de corporate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos