Despre un credit… fara comentarii

Despre un credit… fara comentarii

Cei de la Domenia Credit au inclus la inceputul anului in portofoliul de produse si creditul de nevoi personale cu ipoteca. Produsul are de acum si un nume: No Comment. Noul credit beneficiaza si de promotia cu dobanzi reduse la 5,5% pe care Domenia Credit a demarat-o pentru creditele ipotecare. Astfel, toate cererile depuse pentru

Cei de la Domenia Credit au inclus la inceputul anului in portofoliul de produse si creditul de nevoi personale cu ipoteca. Produsul are de acum si un nume: No Comment. Noul credit beneficiaza si de promotia cu dobanzi reduse la 5,5% pe care Domenia Credit a demarat-o pentru creditele ipotecare.

Astfel, toate cererile depuse pentru creditul No Comment pana la data de 30 iunie de dobanda de 5,5%, valabila pe toata perioada anului acesta. Ulterior, dobanda revine la formula standard –  LIBOR/EURIBOR la 6 luni plus o marja fixa de minim 4,5%. Aceasta dobanda este ajustata semestrial. Alte costuri ale imprumtului sunt comisionul de acordare de 1,9% din valoarea creditului si suma 80 de lei care se plateste la depunerea cererii de credit.

Un real avantaj al acestui credit este perioada de gratie, mai putin regasita pe piata pentru creditele de nevoi personale cu ipoteca. Creditul No Comment are atasata o perioada de gratie de pana la doi ani, in care clientul plateste numai dobanda. Perioada pe care poate fi contractat acest imprumut este printre cele mai extinse din piata, de pana la 30 de ani. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos