Depozit cu dobanda de 10,5% pe 3 luni de la Piraeus Bank

Depozit cu dobanda de 10,5% pe 3 luni de la Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania lanseaza depozitul Star cu scadenta la trei luni, cu o dobanda anuala fixa de 10,5% pentru economii in lei si de 5% pentru cele in euro, clientii avand posibilitatea sa aleaga modalitatea de plata a dobanzii – cu capitalizare sau la scadenta, a anuntat marti banca. "Depozitul Star este un produs care

Piraeus Bank Romania lanseaza depozitul Star cu scadenta la trei luni, cu o dobanda anuala fixa de 10,5% pentru economii in lei si de 5% pentru cele in euro, clientii avand posibilitatea sa aleaga modalitatea de plata a dobanzii – cu capitalizare sau la scadenta, a anuntat marti banca.

"Depozitul Star este un produs care se adreseaza persoanelor cu venituri medii si mari, care vor sa economiseasca sume importante de bani", a declarat directorul general al departamentului de retail banking si operatiuni al bancii, Catalin Parvu.

Depozitul va avea o dobanda fixa pe intreaga perioada, indiferent de evolutia pietei. Nu se percep comisioane pentru constituirea depozitului si pentru retragerea la scadenta a banilor sau pentru deschiderea unui cont curent, se mentioneaza in comunicat. in plus, clientul poate opta pentru prelungirea automata a depozitului la scadenta si isi poate alege modalitatea de plata a dobanzii, cu capitalizare sau la scadenta, se mai spune in comunicat.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos