Denis Rousset este noul director general al BT Asigurari

Denis Rousset este noul director general al BT Asigurari

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat numirea in functia de director general al BT Asigurari pe Denis Rousset, companie preluata de Groupama in octombrie 2007, a anuntat compania de asigurari. Denis Rousset, in varsta de 43 de ani, este licentiat al HEC (scoala de Studii Superioare Comerciale) si al CHEA (Centrul de Studii

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat numirea in functia de director general al BT Asigurari pe Denis Rousset, companie preluata de Groupama in octombrie 2007, a anuntat compania de asigurari.

Denis Rousset, in varsta de 43 de ani, este licentiat al HEC (scoala de Studii Superioare Comerciale) si al CHEA (Centrul de Studii Superioare in Asigurari).

Rousset lucreaza pentru Groupama din 1993 si a detinut succesiv functiile de controller (Gan Eurocourtage) si de responsabil al departamentului de strategie si controlling pentru Franta.

BT Asigurari ocupa locul al noualea pe piata romaneasca pe segmentul de asigurari non-viata si locul al 12-lea pe segmentul de asigurari de viata, cu o cota de piata de 4%.

Groupama, al treilea jucator pe piata asigurarilor din Franta, a anuntat pe 2 aprilie inceperea negocierilor exclusive pentru achizitionarea asiguratorului roman Asiban.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos