DEG crediteaza Banca Transilvania cu 20 milioane de euro

DEG crediteaza Banca Transilvania cu 20 milioane de euro

Institutia financiara germana DEG (Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft) acorda o noua linie de finantare Bancii Transilvania, in valoare de 20 de milioane euro, pentru sustinerea sectorului IMM si a celui de retail banking, anunta banca intr-un comunicat.    “Suntem mandri sa sustinem Banca Transilvania, o institutie financiara renumita, care se bucura de o reputatie deosebita.

Institutia financiara germana DEG (Deutsche Investitions- und Entwicklungsgesellschaft) acorda o noua linie de finantare Bancii Transilvania, in valoare de 20 de milioane euro, pentru sustinerea sectorului IMM si a celui de retail banking, anunta banca intr-un comunicat.  

 “Suntem mandri sa sustinem Banca Transilvania, o institutie financiara renumita, care se bucura de o reputatie deosebita. Deoarece una dintre preocuparile de baza ale Bancii Transilvania este finantarea intreprinderilor mici si mijlocii, proiectul este menit sa aduca o contributie esentiala pentru asigurarea de noi locuri de munca in acest domeniu. Sprijinim eforturile intense ale unor asemenea banci, in scopul diversificarii si imbunatatirii accesului companiilor private la serviciile financiare” a declarat reprezentantul institutiei germane, Michael Bornmann, Membru al Consiliului de Administratie DEG.  

La randul sau, directorului general adjunct al Bancii Transilvania, Ionut Patrahau a subliniat ca “finantarea in valoare de 20 de milioane de euro vine sa sustina eforturile noatre de a ne dezvolta pe pietele carora ne-am dedicat pana acum si, in acelasi timp, consolideaza parteneriatul Bancii Transilvania cu institutii internationale de prestigiu, asa cum este DEG”.

Banca Transilvania are o pozitie importanta pe piata intreprinderilor mici si mijlocii, precum si in retail banking. Noua linie de finantare marcheaza o noua etapa in dezvoltarea BT ca institutie bancara de referinta in Romania, dar si in ceea ce priveste recunoasterea ei pe piata bancara internationala. De asemenea, extinderea retelei teritoriale a bancii, care numara in prezent 475 de unitati, va avea o contributie substantiala in ceea ce priveste serviciile financiare din Romania. In tot acest context, clientii vor avea doar de castigat, ca urmare a cresterii nivelului concurential al pietei, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos