De sarbatori, CEC umbla cu Dobandica

De sarbatori, CEC umbla cu Dobandica

Preocesul de reorganizare al CEC isi pune ampreta si asupra comunicarii si promovarii. Cei de la CEC au inceput sa investe sa vorbeasca pe limba clientilor. Ultima campanie lansata de acestia suna amuzant – “Dobandica”, si se inscrie pe linia adoptata si de alte banci, care ne-au facut cunostinta cu “Cardulescu” sau se laudau cu

Preocesul de reorganizare al CEC isi pune ampreta si asupra comunicarii si promovarii. Cei de la CEC au inceput sa investe sa vorbeasca pe limba clientilor. Ultima campanie lansata de acestia suna amuzant – “Dobandica”, si se inscrie pe linia adoptata si de alte banci, care ne-au facut cunostinta cu “Cardulescu” sau se laudau cu “Dobanda mica de furnica”. Oferta initiata de CEC prin aceasta campaniei este insa cat se poate de serioasa.

Banca reduce astfel dobanzile la majoritatea creditelor de consum, venind astfel in intampinarea nevoii de bani suplimentare din perioada sarbatorilor de iarna. Clientii pot profita de “Dobandica” pana la 31.01.2007, creditele acordate in aceasta perioada beneficiind de avantajele promotiei pana la 31.03.2007.

Ce si cat se reduce

Noua campanie vizeaza creditele Clasic, pentru bunuri de consum, si Turism, a caror dobanda s-a redus cu trei%, pana la 12% pe an. Creditele Ideal, pentru nevoi personale, au si ele  dobanda redusa cu un procent variabil, cuprins intre 1,75% si 2,5%, in functie de suma imprumutata. Toate dobanzile sunt variabile si incep de la 9,5% pe an.

In aceeasi perioada, CEC a anulat unele dintre comisioanele aplicate creditelor, dupa cum urmeaza: comision de analiza – 0% si taxa de contraexpertiza – 0%. Pe langa acestea, creditul de nevoi personale Ideal Plus are si comisionul de gestiune aplicabil lunar tot de 0%, pe intreaga perioada a promotiei.

Adresa bancii trece pe www.cec.ro

Desi brandul CEC este unul dintre cele mai bine cunoscute in Romania, pana acum acum banca nu putea sa-si desfasoare activitatea pe Internet la adresa www.cec.ro. Motivul era existenta unui litigiu in curs de desfasurare pentru utilizarea acestui domeniu “intr-un mod care creaza confuzie pentru utilizatorii de internet”, dupa cum preciza site-ul domenii.ro. Astfel ca pagini bancii putea fi gasita la www.cec-sa.ro. Din aceasta saptamana site-ul CEC poate fi gasit la adresa www.cec.ro, intrucat  banca a obtinut dreptul de proprietate pentru acest domeniu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos