De Paste, bancile vor sa invie creditarea cu oferte vopsite

De Paste, bancile vor sa invie creditarea cu oferte vopsite

Doua banci au lansat deja campanii promotionale cu ocazia sarbatorilor pascale, principalul obiectiv fiind revigorarea creditarii. GarantiBank si Emporiki Bank au imbunatatit ofertele de finantare, prin reducerea dobanzilor, eliminarea unor comisioane si/sau asigurarea unei perioada de gratie la plata creditului. Dobanzi mai mici la creditele GarantiBank GarantiBank a anuntat ca a lansat pe piata o

Doua banci au lansat deja campanii promotionale cu ocazia sarbatorilor pascale, principalul obiectiv fiind revigorarea creditarii. GarantiBank si Emporiki Bank au imbunatatit ofertele de finantare, prin reducerea dobanzilor, eliminarea unor comisioane si/sau asigurarea unei perioada de gratie la plata creditului.

Dobanzi mai mici la creditele GarantiBank

GarantiBank a anuntat ca a lansat pe piata o oferta speciala valabila pentru toate creditele acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie – 14 mai 2010. In cadrul acestei promotii, dobanda pentru orice tip de credit, in orice valuta, este redusa cu 0,5% fata de cea standard. Totodata, clientii pot beneficia de o perioada de gratie flexibila de 3 luni, in care acestia nu platesc absolut nimic, niciun fel de dobanda sau comision. De asemenea, acestia pot opta pentru a lua toate cele trei luni de gratie odata sau pot alege sa beneficieze de acestea separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile proprii.

„Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice. Urmand tendintele pietii, am operat deja doua reduceri de dobanda pentru creditele in euro si lei de la inceputul anului si pana in acest moment, oferind astfel unele dintre cele mai bune conditii de creditare din prezent. Suntem convinsi ca, prin aplicarea acestei noi reduceri la dobanzile standard, clientilor nostri le va fi mult mai usor sa acceseze un credit pentru   a-si cumpara casa dorita, pentru a pleca in vacanta de Paste mult asteptata sau pentru a-si indeplini orice alta dorinta.”, a declarat Murat Atay, Director General GarantiBank.

Conditiile speciale ale acestei oferte se aplica unei game extinse de credite pentru persoane fizice: credit pentru nevoi personale fara garantii, credit pentru nevoi personale cu garantii reale, credit auto, credit imobiliar, credit ipotecar. Inca de la inceputul acestui an GarantiBank a oferit clientilor sai persoane fizice conditii speciale la creditele acordate. In cadrul campaniei pentru creditele auto, lansata in octombrie 2009 si prelungita pana la sfarsitul lunii martie 2010, clientii au optiunea de a alege intre dobanda fixa sau variabila redusa cu pana la 1,5%, comisionul de acordare fiind mai mic cu 50%.

Totodata, GarantiBank a prelungit oferta speciala pentru angajatii din sectorul public, care pot beneficia de produse de creditare si economisire in conditii avantajoase: dobanda redusa cu 1% pentru orice credit, dobanda mai mare cu 0,5% pentru orice depozit si un bonus de 50 RON la activarea cardului de credit Bonus Card. Si cadrele didactice din orice forma de invatamant beneficiaza de la sfarsitul anului trecut de un produs dedicat, creditul „Summa cum laude”. Acesta ofera o dobanda redusa cu 1,2% fata de cea standard, valabila pe toata durata contractului, reducerea la jumatate a comisionului de acordare si posibilitatea de a opta pentru 4 luni perioada de gratie (iulie, august, septembrie, octombrie) in fiecare dintre primii 4 ani de la acordarea creditului. Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila) sau + 4 021 200 9494 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea de telefonie).

Premii pentru clientii care solicita imprumuturi

Emporiki Bank Romania, filiala locala a Emporiki Bank Grecia, membra a Grupului francez Crédit Agricole, intampina primavara cu scaderea dobanzilor la credite si premierea clientilor care solicita imprumuturi, printr-o Campanie Promotionala de Paste, se anunta intr-un comunicat al bancii. Astfel, orice client persoana fizica care solicita un credit in perioada 8 Martie – 8 Mai 2010 are sansa de a fi scutit de plata ratelor pe o perioada de  pana la 6 luni in cazul creditului cu ipoteca sau sa castige 400 RON in cazul creditului credit de nevoi personale sale sau descoperit de cont. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 8 Iunie 2010.

Clientii pot contracta un credit ipotecar pe o perioada de pana la 40 de ani si o valoare a imprumutului de pana la 1 milion EUR (echivalent RON), la o dobanda avantajoasa pentru RON: ROBOR 3 luni + 2%, sau pentru EUR / USD:  EURIBOR /LIBOR 3 luni + 5.5%. Clientul poate opta pentru o perioada de gratie de maxim 12 luni la principal, nu plateste comision lunar de administrare si comision de analiza, iar banca finanteaza pana la 80% din minimul dintre valoarea evaluata si valoarea de cumparare a imobilului.

In cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca  dobanda  pentru RON este ROBOR 3 luni + 3,3% si pentru EUR/USD: EURIBOR /LIBOR 3 luni + 7%. Acest tip de credit are ca avantaje principale perioada maxima de creditare de 40 ani si valoarea maxima a imprumutului de 500.000 EUR (echivalent RON sau USD). Emporiki Bank finanteaza pana la 80% din valoarea evaluata a proprietatii si nu percepe comision lunar de administrare si comision de analiza a dosarului. Perioada de gratie este de pana la 12 luni, timp in care clientul nu plateste principalul. (DAE 8,3%, calculata pentru suma de 50.000 EUR, pe o perioada de 40 ani).

Creditul de nevoi personale fara ipoteca poate fi contractat pe o perioada de pana la 10 ani iar suma maxima  50.000 EUR, dobanda pentru EUR / USD este EURIBOR /LIBOR 3 luni + 10.5%, iar pentru RON dobanda este ROBOR 3 luni + 4,3%. (DAE 16,19%, calculata pentru suma de 10.000 EUR, pe o perioada de 10 ani).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos