De Paste, bancile umbla cu oferta vopsita

De Paste, bancile umbla cu oferta vopsita

Ca te plimbi pe bulevardele centrale sau pe langa marile centre comerciale, nu poti sa nu remarci oferte promotionale la sejururi de Paste sau reduceri ale produselor electronice. Bancile nu puteau sta nici ele cu mainile in san, lansand o serie de promotii menite a atrage tot mai multi clienti, avizi de reducerile sau premiile

Ca te plimbi pe bulevardele centrale sau pe langa marile centre comerciale, nu poti sa nu remarci oferte promotionale la sejururi de Paste sau reduceri ale produselor electronice. Bancile nu puteau sta nici ele cu mainile in san, lansand o serie de promotii menite a atrage tot mai multi clienti, avizi de reducerile sau premiile puse in joc de acestea. In plus, institutiile financiare profita de promotiile agentiilor de turism sau marilor centre comerciale, ofertele lor mergand mana in mana cu ale acestora pentru indeplinirea dorintelor clientilor care nu-si permit a plati "cu banii jos".

Primele doua banci din sistem merg cap la cap si de aceasta data, lansand fiecare oferte promotionale. Astfel, BCR ofera pana pe 27 aprilie la creditul pentru nevoi personale DIVERS BCR o dobanda promotionala incepand de la 9%/an. Creditul se acorda pe o perioada de maximum 10 ani iar suma maxima ce poate fi imprumutata este de 10.000 euro (sau valoarea acesteia in lei). In plus, asigurarea de viata este gratuita iar clientul nu trebuie sa prezinte garantii sau ipoteca pentru contractarea sa. Pe langa oferta pentru creditul de nevoi, BCR nu omite nici pe posesorii de carduri de credit, debit sau cele co-branded BCR MasterCard ALTEX, VISA Depozitul de Calculatoare, VISA UltraPRO, MasterCard Praktiker, MasterCard Media Galaxy, MasterCard Univers. Intr-o campanie menita a stimula platile cu cardul la comercianti, BCR lanseaza pana pe 8 aprilie o promotie prin care 220 de posesori de card vor putea castiga cate 300 de euro. Pentru a va putea numara printre castigatori va trebui ca pe perioada campaniei sa faceti cumparaturi de la comercianti in valoare de minim 10 lei. Castigatorii isi vor ridica premiile direct de pe card, banii fiind livrati de banca in contul acestora.

Nici BRD nu a lasat sa treaca perioada sarbatorilor pascale fara a lansa o oferta promotionala pentru clienti. Ca si in cazul BCR-ului, acestia au pus accent pe creditul de nevoi personale, anticipand apetitul ridicat de consum al romanilor din aceasta perioada. Astfel, creditul Expresso va avea pana pe 30 aprilie o dobanda promotionala incepand de la 8,9% pe an. Creditul poate fi contractat numai in moneda nationala, iar suma maxima aprobata este de 40.000 de lei.

Mergand pe aceeasi linie, cei de la Banca Romaneasca lanseaza in aceasta perioada promotia "10 pe linie": 1 credit cadou in fiecare zi. Astfel, toti cei care vor contracta pana pe 30 aprilie un credit de nevoi personale vor fi inscrisi automat in concurs si pot castiga, prin tragere la sorti, valoarea creditului contractat, in plus fata de credit. Promotia va avea un castigator pe zi care va fi anuntat telefonic la Radio 21, intre orele 07:00 si 11:00. "Creditul 10 pe linie" de la Banca Romaneasca ofera clientilor 10% dobanda fixa pe primul an, pana la 10.000 Euro (echivalent in lei) pe o perioada maxima de rambursare de 10 ani.

Tot in aceasta perioada, Raiffeisen Banca pentru Locuinte lanseaza si ei o campanie prin care vor deschide 20 de birouri de consiliere mobile in principalele retele de retail din tara. Pentru promovarea acestora, banca ofera celor care vor incheia contracte pana pe 7 aprilie sansa de a castiga produse electrocasnice sau produse promotionale.

Credit Europe Bank profita si ei de perioada Pastelui si lanseaza o oferta la cardul CardAvantaj. In perioada promotiei, orice client care va intra in posesia unui astfel de card poate castiga un premiu de 10.000 de euro. Singura regula pentru a intra in concurs este folosirea acestuia cel putin o data. CardAvantaj este un card de credit emis de catre Credit Europe Bank sub sigla MasterCard.

Catalin Ciuperca
catalin.ciuperca@bankingnews.ro 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos