De maine, la Bancpost gasesti primul produs de tip unit linked lansat de EFG Eurolife

De maine, la Bancpost gasesti primul produs de tip unit linked lansat de EFG Eurolife

EFG Eurolife Asigurari de Viata, membra a Eurobank EFG Group, lanseaza incepand cu 7 noiembrie, in toate unitatile Bancpost, EFG Invest 1, un produs caracterizat de o componenta predominanta de investitie, ce ofera garantii puternice pentru capitalul investit si potential de castig peste castigurile produselor traditionale. EFG Invest 1 este un produs de asigurare de

EFG Eurolife Asigurari de Viata, membra a Eurobank EFG Group, lanseaza incepand cu 7 noiembrie, in toate unitatile Bancpost, EFG Invest 1, un produs caracterizat de o componenta predominanta de investitie, ce ofera garantii puternice pentru capitalul investit si potential de castig peste castigurile produselor traditionale. EFG Invest 1 este un produs de asigurare de tip Unit Linked, cu prima unica de minim 2.000 de euro, pe o perioada fixa de 6 ani.

EFG Eurolife Asigurari de Viata lansează produsul EFG Invest 1 pentru a oferi o alternativa de management eficient al banilor pentru persoane intre 18 si 68 de ani, care sunt dispuse sa investească o sumă minima de 2.000 de euro pentru 6 ani.

Produsul are o componenta de protectie, prin care se acorda o despagubire in caz de deces din accident pe perioada valabilitatii contractului, respectiv o componenta de investitie prin care, la momentul subscrierii, prima neta este investita in Fondul Invest 1, prin cumparare de unituri la pretul de 10 EUR/unitate. Prima unica de minim 2.000 euro este investita in proportie de 95% in nota structurata formata din cosul de actiuni emise de 20 de companii internationale si in proportie de 5% in depozite Bancpost. Fondul este administrat de EFG Eurolife Asigurari de Viata. Unitatile de fond se evalueaza zilnic, iar pretul zilnic al unei unitati este dat de valoarea notei structurate din componenta Fondului. Nota structurata este listata la bursa din Luxemburg si are la baza un cos de actiuni la 20 de companii internationale, printre care France Telecom, Deutsche Telecom, Enel sau Sanofi Avensis.

Fondul asigura cel putin conservarea investitiei initiale la finalul celor 6 ani. Prin mecanismul de evaluare anuala a performantei Fondului pe toata perioada celor 6 ani, valoarea anuala retinuta pentru maturitate nu poate fi negativa si nici in scadere fata de anul precedent, chiar daca performanta reala a actiunilor din componenta cosului ar inregistra scadere. Bonusul la maturitate este de 5% in situatia in care valoarea fiecarei actiuni la sfarsitul contractului este mai mare decat valoarea respectivei actiuni de la inceputul contractului. Randamentul pozitiv al fondului este nelimitat, calculat tot la maturitate, pe baza metodei observatiilor anuale. Nu exista un prag maxim la care este limitat acest randament, astfel incat castigul are potential maxim nelimitat.

In cazul in care clientul doreste retragerea inainte de maturitate (inainte de implinirea celor 6 ani), valoarea de rascumparare este egala cu numarul de unitati din cont la pretul zilei (din care se percepe o taxa de rascumparare).
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos