De ce iubim femeile… nu numai de 8 Martie!

De ce iubim femeile… nu numai de 8 Martie!

Daca arunci o privire in sistemul bancar poti observa ca, mai mult decat in orice alt domeniu din Romania, femeile si-au castigat un rol de frunte. De la doamnele care conduc institutii de credit din pozitia de presedinte, director general sau vicepresedinte pana la domnisoarele care incearca sa imbine frumusetea naturala, farmecul si cunostintele universitare

Daca arunci o privire in sistemul bancar poti observa ca, mai mult decat in orice alt domeniu din Romania, femeile si-au castigat un rol de frunte. De la doamnele care conduc institutii de credit din pozitia de presedinte, director general sau vicepresedinte pana la domnisoarele care incearca sa imbine frumusetea naturala, farmecul si cunostintele universitare pentru a ne convinge sa acceptam creditul de care avem nevoie, femeile reusesc sa devina povesti de succes. Nu stiu foarte bine cum se vad lucrurile din interior, insa din ce am vazut din afara femeile conteaza in banci. Si asta este cel mai important! Doamne precum Manuela Plapcianu (presedinte executiv Bancpost), Mirela Bordea (vicepresedinte Credit Europe Bank), Oana Petrescu (vicepresedinte BCR), Mihaela Lucica Popa (vicepresedinte Casa de Economii si Consemnatiuni), Carmen Radu (presedinte Eximbank), Cristina Mahika Voiconi (vicepresedinte Libra Bank), Daniela Enache (ProCredit Bank) nu mai au nevoie de nici o prezentare. Aceste femei se afla in echipele de conducere a unora dintre cele mai importante banci din Romania.

Alte doamne se afla in fruntea unor departamente din cadrul institutiilor de credit – Mariana Iosif (Bancpost), Georgiana Badea (BCR), Raluca Zamfir (BRD), Anca Rarau (Banca Transilvania), Virginia Oprisan (BCR Leasing), Ana Cernat (Bancpost), Rozaura Stanescu (BRD), Gabriela Tudor (Banca Transilvania), Adela Pascu (BRD), Mirela Negrutzi (MKB Romexterra Bank), Roxana Bolocan (Volksbank)… Lista continua! Amintind mai multe nume ale reprezentantelor sexului frumos care-si petrec zilnic cea mai mare parte a timpului in banci, vrem sa ne oprim si asupra acelor doamne care au grija permanent sa ne informeze despre activitatea institutiilor de credit: Cristina Bold (Citibank), Laura Petrehus (Banca Transilvania), Carmen Gheorghita (OTP Bank), Elena Nita (Alpha Bank), Alina Stoica (ProCredit Bank), Melania Vlascianu (Alpha Bank), Liliana Ciobanasu, Iolanda Staniloiu (Bancpost), Anca Hasegan (Raiffeisen Bank), Beatrice Petre (Banca Romaneasca), Alina Ferseta (Volksbank), Catalina Plesoiu, Gabriela Hagiu, Alina Vasile (Libra Bank), Ioana Roescu, Ioana Paun (UniCredit Tiriac Bank), Oana Zidaru (ABN Amro Bank), Oana Nuta (Raiffeisen Banca pentru Locuite), Raluca Mandache (Millennium Bank), Simona David (Provident Financial), Raluca Ghicuta (Domenia Credit). Cu siguranta n-am vorbit aici despre toate femeile care-si desfasoara activitatea in linia intai, tocmai de aceea ne cerem scuze si le asiguram pe toate ca le iubim la fel de mult. La multi ani tuturor doamnelor. Ganduri bune pentru ale noastre mame, sotii si fiice! Fara ele n-am exista! Si chiar daca am exista, sigur n-am conta!

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos