De acum se pot face operatiuni de depunere numerar prin intermediul bancomatelor Credit Europe Bank

De acum se pot face operatiuni de depunere numerar prin intermediul bancomatelor Credit Europe Bank

Credit Europe Bank a implementat serviciul de CASH IN (depunere numerar) venind astfel in intampinarea clientilor care doresc sa isi alimenteze contul curent sau contul de card apeland la o solutie simplificata – doar prin tastarea codului unic de client format din 7 cifre, fara a fi necesara introducerea cardului in bancomat. Serviciul este disponibil

Credit Europe Bank a implementat serviciul de CASH IN (depunere numerar) venind astfel in intampinarea clientilor care doresc sa isi alimenteze contul curent sau contul de card apeland la o solutie simplificata – doar prin tastarea codului unic de client format din 7 cifre, fara a fi necesara introducerea cardului in bancomat. Serviciul este disponibil in orice zi a saptamanii, 24 de ore din 24.

Aceasta modalitate de plata se adreseaza persoanelor fizice, clienti Credit Europe Bank, care au in acest moment la dispozitie peste 30 de bancomate cu facilitatea de depunere numerar, urmand ca numarul lor sa creasca in viitor.

“Suntem bucurosi sa putem oferi clientilor nostri posibilitatea de a-si alimenta oricand contul curent sau contul de card, inclusiv CardAvantaj, prin canale alternative, fara a fi necesara prezenta cardului sau a functionarilor bancari. Aceasta este doar o prima etapa in dezvoltarea serviciilor de  Self Bank pe care Credit Europe Bank doreste sa le puna la dispozitia clientilor sai.” spune Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte – Credit Europe Bank.

Lista actualizata a bancomatelor care ofera facilitatea de depunere numerar poate fi consultata pe site-ul www.cardavantaj.ro.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos