Danila: actionarii vor sa listeze BCR cat mai rapid

Danila: actionarii vor sa listeze BCR cat mai rapid

Actionarii Bancii Comerciale Romane (BCR) vor cauta probabil sa listeze titlurile bancii cat mai rapid, mai multe detalii urmand sa fie cunoscute inca din acest an, a declarat luni presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, prezent la deschiderea celei de-a treia cafenea bancara. "Personal, cred ca actionarii vor cauta sa listeze BCR intr-o perioada cat

Actionarii Bancii Comerciale Romane (BCR) vor cauta probabil sa listeze titlurile bancii cat mai rapid, mai multe detalii urmand sa fie cunoscute inca din acest an, a declarat luni presedintele executiv al BCR, Nicolae Danila, prezent la deschiderea celei de-a treia cafenea bancara.

"Personal, cred ca actionarii vor cauta sa listeze BCR intr-o perioada cat mai scurta. Anul acesta vom avea mai multe detalii", a spus Danila. El a adaugat ca dimensiunile bancii, cea mai mare din Romania, inseamna ca orice pachet listat va fi semnificativ pentru piata de capital romaneasca. "In Romania ar trebui sa existe curajul sa se listeze cat mai mult", a afirmat Danila.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos