Cum vede Comisia Europeana piata muncii din sectorul serviciilor financiare

Cum vede Comisia Europeana piata muncii din sectorul serviciilor financiare

Institutul Bancar Roman si Reprezentanta in Romania a Comisiei Europene organizeaza in data de 25 iunie 2009 Conferinta "Skills Scenarios for the Financial Services Sector", in cadrul careia va fi lansat Raportul european cu acelasi nume. Ideea principala a Raportului este modul in care vede Comisia Europeana schimbarile din sectorul serviciilor financiare pana in anul

Institutul Bancar Roman si Reprezentanta in Romania a Comisiei Europene organizeaza in data de 25 iunie 2009 Conferinta "Skills Scenarios for the Financial Services Sector", in cadrul careia va fi lansat Raportul european cu acelasi nume. Ideea principala a Raportului este modul in care vede Comisia Europeana schimbarile din sectorul serviciilor financiare pana in anul 2020. Coincide el cu punctul de vedere al romanilor? Se gandesc bancherii nostri la aceleasi schimbari?

Manuel Hubert, analist socio-economic al Comisiei Europene si coordonator al Directoratului General pe probleme de Angajari, Afaceri Sociale si Oportunitati Egale, si Danielle Kaisergruber, director al companiei franceze de consultanta si cercetare DKRC, editorul Raportului, vor vorbi despre cadrul european al calificarilor si cerintele actuale pe piata muncii. Alaturi de ei vor dezbate subiectul reprezentanti ai Leadership Development Solutions si ai Eximbank, ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Asociatiei Romane a Bancilor, precum si reprezentanti ai bancilor comerciale, ai companiilor de asigurari si de leasing, dar si importante firme de training. Organizatorii acestui eveniment îsi propun sa aduca laolalta principalii actori din sectorul serviciilor financiare si ai pietei muncii in general, angajatori, angajati, companiile de training, precum si institutiile responsabile cu elaborarea masurilor strategice care influenteaza procesele de angajare. Toti acestia vor cauta solutii împreuna, la aceeasi masa de dezbateri.

În contextul actualei crize financiare, Raportul sustinut si asumat de Directoratul General al Comisiei Europene pe probleme de Angajari, Afaceri Sociale si Oportunitati Egale reprezinta un efort laudabil in crearea unor scenarii referitoare la aptitudinile necesare in sectorul serviciilor financiare pana în anul 2020. Rezultatele Raportului elaborat în urma unei cercetari cuprinzatoare desfasurate pe parcursul a doi ani de catre numeroase institutii specializate si experti din mai multe tari europene vor fi prezentate în cadrul Conferintei.

Daca doriti sa aflati schimbarile care vor afecta piata muncii pana în anul 2020 si rezultatele celei mai documentate analize în domeniu de pana acum, va asteptam sa participati la Conferinta. Pentru înscrieri, nu ezitati sa contactati Institutul Bancar Roman, la www.ibr-rbi.ro sau Roxana Budiu, 021-327.50.95/ int.136 si roxana.budiu@ibr-rbi.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos