Cum va arata BRD dupa transferul de putere?

Cum va arata BRD dupa transferul de putere?

"Aproape la fel!", a reiesit din declaratiile actualului si viitorului presedinte – director general al BRD – Groupe Societe Generale. Patrick Gelin, seful BRD pana la 1 ianuarie 2010, a subliniat apasat ca "nu exista nicio schimbare radicala prevazuta de managementul BRD pentru anii viitori", ci doar modificari impuse de adaptarea bancii la situatiile si

"Aproape la fel!", a reiesit din declaratiile actualului si viitorului presedinte – director general al BRD – Groupe Societe Generale. Patrick Gelin, seful BRD pana la 1 ianuarie 2010, a subliniat apasat ca "nu exista nicio schimbare radicala prevazuta de managementul BRD pentru anii viitori", ci doar modificari impuse de adaptarea bancii la situatiile si conjuncturile pietei. "BRD este o banca performanta. Sosirea mea nu va produce schimbari mari, ci voi continua munca inceputa. Sper ca in acest fel sa continuam sa fim una dintre bancile lider de pe piata", a spus la randul sau Guy Poupet, cel care va asigura conducerea BRD de la inceputul anului viitor.

In acelasi timp, Patrick Gelin a dat asigurari ca nu se pune problema ca banca sa concedieze angajati, tinand cont de situatia economica actuala. "Am spus de mai multe luni, in management si consiliu, ca nici nu poate fi vorba ca BRD sa concedieze din personal sau sa aplice planuri sociale, tinand cont de situatia economica", a afirmat Gelin.

Domnia sa a precizat ca este clar ca managementul bancii va trebui sa practice o politica adaptata mediului din 2010, pe care nimeni nu il cunoaste in prezent. Aceeasi viziune a promovat-o si Poupet, care a afirmat ca mediul economic este dificil in prezent, ceea ce presupune o atentie mai mare.

Noul presedinte va avea un mandat de 4 ani

Adunarea generala a actionarilor BRD-SocGen s-a reunit luni în sedinta ordinara si l-a ales pe Guy Poupet în functia de director general si presedinte al Consiliului de Administratie, a anuntat luni banca, într-un comunicat. Poupet a primit un mandat de patru ani, începand cu 1 ianuarie 2010, ca urmare a renuntarii la functie a lui Patrick Gelin.

Noul director general al BRD, în varsta de 57 de ani, este licentiat al Institutului de Studii Politice din Paris, detinand o licenta în drept public, si lucreaza în cadrul grupului Societe Generale din 1975, unde si-a început cariera ca inspector. Din 1983 a ocupat pozitii de top management în subsidiarele grupului francez din Argentina, Senegal, Cehia si Egipt.

BRD-SocGen este a doua banca din Romania dupa retea si active, avand 2,6 milioane de clienti. Grupul BRD are 9.200 de angajati si active totale de 49,6 miliarde lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos