Cum se relaxeaza bancherii: isi impart pumni si picioare in cadru organizat!

Cum se relaxeaza bancherii: isi impart pumni si picioare in cadru organizat!

Mai multi bancheri din New York s-au apucat de arte martiale si se intalnesc aproape in fiecare seara sa se lupte, pentru a reduce stresul acumulat din activitatea profesionala, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. "Vin multi baieti din finante. E un mod bun de a se relaxa dupa munca. Daca ai pierdut sute de mii

Mai multi bancheri din New York s-au apucat de arte martiale si se intalnesc aproape in fiecare seara sa se lupte, pentru a reduce stresul acumulat din activitatea profesionala, transmite Bloomberg, citat de Mediafax. "Vin multi baieti din finante. E un mod bun de a se relaxa dupa munca. Daca ai pierdut sute de mii de dolari, e bine sa vii sa te descarci", spune Max McGarr, luptator profesionist si instructor la o sala de fitness preferata de bancheri. Unii dintre acestia, precum John Cholish de la Merrill Lynch, au trecut deja la nivelul de luptatori profesionisti, atrasi de stilul "artelor martiale mixte" promovat de competitia Ultimate Fighting Championship, care a castigat in ultimii ani popularitate in intreaga lume.

"Artele martiale mixte" sunt nu sport de contact care combina aspecte din wrestling, jiu-jitsu, grappling, lupte libere, muay thai si alte tehnici, spune Cholish, care apare frecvent la intalnirile cu clientii si investitorii avand contuzii si rani pe fata dupa "sesiunile de recreere" la care participa cu alti bancheri. "E un mod grozav de a-ti descarca nervii", spune si directorul general al Deutsche Bank Securities New York, Richard Byrne, care se declara "dependent" de aceasta metoda de relaxare. Cholish a transformat nivelul superior al duplexului in care locuieste, din Manhattan, intr-o sala de forta unde se intalneste cu colegii de pe Wall Street pentru antrenamente si lupte.

"E temnita durerii. Bancherii de pe Wall Street sunt foarte competiviti, cred ca si asta joaca un rol", spune Brian Peganoff, vicepresedinte la divizia de corporate cash management a Deutsche Bank. Campionatul UFC, din care se inspira bancherii, permite adoptarea a opt stiluri de arte martiale de catre luptatori si interzice loviturile care nu sunt permise de Comisia de Atletism din Nevada, printre care se numara loviturile "cap-in-cap", degetele in ochi sau atacurile sub centura. Luptatorii poarta manusi de box si proteze pentru dinti, fara alte echipamente de protectie. Detalii pe www.bloomberg.com.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos