Cum poti sa devii broker de credite

Cum poti sa devii broker de credite

Persoanele interesate sa-si dezvolte propria lor afacere pot opta si pentru varianta de a deveni francizat. Mai ales ca o afacere are sanse de succes mai mari in cazul in care ea este derulata sub un nume existent si recunoscut pe piata. In cazul celor care vor sa desfasoare activitatea de broker de credite trebuie

Persoanele interesate sa-si dezvolte propria lor afacere pot opta si pentru varianta de a deveni francizat. Mai ales ca o afacere are sanse de succes mai mari in cazul in care ea este derulata sub un nume existent si recunoscut pe piata. In cazul celor care vor sa desfasoare activitatea de broker de credite trebuie sa stie ca succesul unei astfel de afaceri depinde in mare parte de abilitatile lor de comunicare si persuasiune. De asemenea, ei trebuie sa aiba capacitatea de a respecta regulile jocului facute de francizor.

Unul dintre intermediarii de crediate care acorda francize in toate orasele mari din tara este DBSOL Consulting. Firma desfasoara activitatea de broker de credite bancare in baza unor contracte de parteneriat cu banci interesate sa-si dezvolte portofoliul de clientela. Activitatea firmei se axeaza si pe promovarea prin parteneri a produselor lor de creditare.
 
DBSOL Consulting ofera primele 10 francize gratuit. De asemenea, viitorii parteneri, persoane fizice si juridice, pot  beneficia de consultanta gratuita in vederea  promovarii produselor de creditare oferite de noua banci reprezentate contractual de DBSOL Consulting. Totodata, firma le ofera sediul si dotarile necesare desfasurarii activitatii de broker. Francizatii prezinta clientilor ofertele de creditare ale bancilor partenere, se ocupa de intocmirea dosarului de credit, sustin dosarul in fata bancii si anunta clientii cand si unde sa mearga pentru a intra in posesia creditului aprobat.

“Francizatul trebuie sa fie un om bine pregatit din punct de vedere profesional, dar si un lider. Trebuie sa-si doreasca foarte mult sa reuseasca in viata prin fortele proprii. Nu cautam neaparat “vanzatorii magici”, mai importante sunt calitatile de coordonator si, mai ales, de consultant”, arata directorul executiv al DBSOL Consulting, Liviu Andrei. El a tinut sa precizeze ca francizorul este interesat si de experienta anterioara a viitorilor parteneri, un avantaj fiind activitatea in domeniul financiar.

DBSOL Consulting ofera celor interesati in initierea unei astfel de afaceri parteneriatul cu noua dintre cele mai importante banci din Romania, transferul total de know-how, training de specialitate pentru consultanti. De asemenea, francizatii se pot bucura de asistenta exclusiva pe parcursul desfasurarii parteneriatului, inclusiv asistenta in procesul de recrutare de personal.

Pentru primii zece parteneri DBSol Consulting nu  percepe nicio taxa de intrare in franciza. “In cazul celorlalti beneficiari va fi stabilita o taxa de intrare in franciza care va lua in calcul zona alocata, numarul de locuitori, forta economica a zonei, dar si experienta si calitatile viitorului partener”, precizeaza Liviu Andrei.

Dotarile minime necesare de care trebuie sa dispuna firma includ un spatiu de birouri, cel putin doua camere separate (proprietate sau inchiriate), mobilierul necesar pentru acest spatiu, calculatoare, copiator, fax, imprimanta, scanner, acces internet si acces telefonie fixa, a mentionat Andrei. 

Partenerii DBSOL Consulting sunt Raiffeisen Bank, Volksbank Romania, Banca Comerciala Romana, OTP Bank, Credit Europe Bank, UniCredit Tiriac, Banca Romaneasca, Piraeus Bank si Alpha Bank.

Ludmila Tcacenco 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos