Cum isi impart piata creditelor cele mai mari banci din Romania

Cum isi impart piata creditelor cele mai mari banci din Romania

Soldul creditelor acordate de cele mai mari zece banci din Romania s-a majorat in 2010 cu aproximativ un miliard de euro. Potrivit studiului de piata "TOP 10 BANCI: active, retea teritoriala, credite si depozite", imprumuturile din portofoliile BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Volksbank, Bancpost si ING Bank

Soldul creditelor acordate de cele mai mari zece banci din Romania s-a majorat in 2010 cu aproximativ un miliard de euro. Potrivit studiului de piata "TOP 10 BANCI: active, retea teritoriala, credite si depozite", imprumuturile din portofoliile BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Volksbank, Bancpost si ING Bank se ridicau la 31 decembrie 2010 la peste 43 miliarde euro.

Materialul "TOP 10 BANCI: active, retea teritoriala, credite si depozite" reprezinta o analiza comparativa a evolutiei consemnate, in 2010, de cele mai mari zece banci din Romania dupa nivelul activelor. Practic, cercetarea contine informatii privind trendul pe care l-au urmat nivelul activelor, retelele teritoriale, soldurile de credite si depozite ale institutiilor bancare amintite.

Datele cuprinse in studiul piata, disponibil contra cost aici, alcatuiesc patru topuri, dupa cum urmeaza:

* Top 10 banci dupa nivelul activelor
* Topul celor mai mari 10 banci dupa numarul de agentii
* Topul celor mai mari 10 banci dupa soldul creditelor
* Topul celor mai mari 10 banci dupa soldul depozitelor
.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos