Cum faci rost de bani pentru casa de la magazinele de credit

Cum faci rost de bani pentru casa de la magazinele de credit

Te-ai hotarat sa iti cumperi o casa si nu ai suma necesara achizitionarii? Nu stii ce banci au cele mai avantajoase oferte care sa se plieze pe nevoile tale, dar nici timpul necesar de merge la fiecare in parte pentru a te documenta? Firmele de brokeraj te intampina cu oferte de la aproape toate bancile

Te-ai hotarat sa iti cumperi o casa si nu ai suma necesara achizitionarii? Nu stii ce banci au cele mai avantajoase oferte care sa se plieze pe nevoile tale, dar nici timpul necesar de merge la fiecare in parte pentru a te documenta? Firmele de brokeraj te intampina cu oferte de la aproape toate bancile si iti ofera consultanta gratuita. In plus, nu trebuie sa te deplasezi la ei, ci vin ei la tine, iar daca te-ai hotarat sa iti iei un credit, mergi la banca doar pentru a-ti ridica banii. De restul se ocupa brokerii, inclusiv de strangerea tuturor documentelor necesare obtinerii creditului, iar de platit ii plateste banca, pentru ca acestia ii aduc institutiei o noua sursa de venit. Brokerii lucreaza, in general, cu un numar destul de mare banci, deci sansa ca diversele nevoi ale clientilor sa isi gaseasca o solutie exista.

Ofertele brokerilor sunt variate, intrucat fiecare firma de consultanta lucreaza cu un numar cat mai mare de banci, astfel incat sa poata oferi solutii de finantare diversificate, care sa se plieze pe nevoile clientilor. Este si cazul societatilor Credit Team, Urgent Credit, DBSOL Consulting, FIN Group Credit, Finzoom, ProCredit Consulting si Ymax Premier Team, care au participat la CreditExpo, organizat la sfarsitul saptamanii trecute la World Trade Center. Printre partenerii acestor brokeri se numara cele mai importante institutii de credit de pe piata de retail: BCR, Alpha Bank, Bancpost, Volksbank, UniCredit Tiriac, Raiffeisen Bank sau Credit Europe Bank.

Majoritatea firmelor de brokeraj sustin ca un client poate sa obtina un credit ipotecar in 10-15 zile, cu mentiunea ca procesul poate dura chiar si saptamani, in cazul in care imobilul care urmeaza a fi achizitionat nu are toate actele intocmite (cadastru, intabulare etc.). Atunci cand se refera la credite ipotecare, brokerii spun ca majoritatea persoanelor care apeleaza la serviciile lor pentru contractarea unui astfel de imprumut au venituri semnificative. Potrivit acestora, in general, salariul unui client eligibil se situeaza intre 1150 EUR si 2250 EUR.

Stefania Cojanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos