Cum faci banking pe 3 ianurie 2012. Programul celor mai importante banci

Cum faci banking pe 3 ianurie 2012. Programul celor mai importante banci

BNR a declarat 3 ianuarie 2012 zi nebancara la solicitarea bancilor, pentru a le permite sa-si testeze sistemele informatice in contextul trecerii la situatiile contabile tinute dupa standardele internationale de raportare –  IFRS.  Unele banci sunt pregatite, altele mizeaza pe un liber in plus de la BNR.     Banca Comerciala Romana anunta ca unitatile

BNR a declarat 3 ianuarie 2012 zi nebancara la solicitarea bancilor, pentru a le permite sa-si testeze sistemele informatice in contextul trecerii la situatiile contabile tinute dupa standardele internationale de raportare –  IFRS.  Unele banci sunt pregatite, altele mizeaza pe un liber in plus de la BNR.

 

 

Banca Comerciala Romana anunta ca unitatile teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul pe data de 3 ianuarie 2012, declarata zi nebancara de catre Banca Nationala a României. Zilele de 1 si 2 ianuarie 2012 sunt zile nelucratoare, prin lege. Clientii vor putea sa beneficieze integral de avantajele ofertei grupului BCR incepând cu data de 4 ianuarie 2012, când unitatile BCR isi reiau programul normal si le vor pune la dispozitie gama completa de credite, instrumente de economisire, plasamente pe piata de capital, finantari in leasing, pensii facultative, asigurari etc.

   

BRD nu va lucra cu publicul in 1, 2 ianuarie, cu exceptia unitatilor situate in marile magazine, cele din mall-uri, din aeroportul Henri Coanda (Visa Tax) si agentiile Bran si Poiana Brasov, care vor avea un program special. Potrivit BRD, in ziua de 3 ianuarie 2012 unitatile vor avea program de lucru vor putea realiza toata gama de operatiuni bancare, cu exceptia operatiunilor interbancare in lei (in tara si strainatate), indiferent de instrumentul de plata, a platilor intrabancare efectuate prin intermediul instrumentelor de debit (file cec si bilete la ordin), precum si a decontarilor de titluri de stat.

1, 2 ianuarie sunt declarate zile nelucratoare si pentru unitatile UniCredit Tiriac Bank, iar in restul zilelor programul de lucru este unul normal. Totodata, agentiile UniCredit tiriac Bank din incinta magazinelor Metro vor avea program intre 09:00 – 16:00 in zilele de 24 si 31 decembrie. "Conform circularei BNR, ziua de 3 ianuarie 2012 este declarata zi nebancara. in consecinta, pe data de 3 ianuarie 2012, banca va avea program de lucru normal si va sta la dispozitia clientilor cu toate serviciile, insa platile si incasarile in lei catre si de la alte banci se vor efectua pe data de 4 ianuarie 2012", sustin reprezentantii UniCredit tiriac Bank.

Si Banca Transilvania a anuntata ca in 3 ianuarie nu are program cu publicul:

26 decembrie – zi nelucratoare

27, 28, 29 si 30 decembrie – unitatile vor avea program normal cu clientii

31 decembrie – zi nelucratoare pentru majoritatea unitatilor BT, cu exceptia celor care, in mod curent, sunt deschise si sambata (Program: 9.30 – 12.30).

2 si 3 ianuarie – zile nelucratoare

       

CEC Bank a decis: nicio unitate nu va fi deschisa pe 3 ianuarie, operatiunile pentru public urmând sa fie reluate miercuri 4 ianuarie.

La Bancpost ziua de 3 ianuarie ramane nebancara – programul de lucru cu publicul este urmatorul:

 Vineri, 30 decembrie 2011 – 09:00-14:00

Platile efectuate prin Fastbanking® si aprobate de client pana in ora 14:00 (ora limita) se vor procesa si deconta cu aceeasi data de valuta; Ordinele de plata aprobate de client dupa ora limita se vor procesa si deconta in prima zi bancara lucratoare din 2012 (Miercuri, 4 ianuarie 2012)

 Luni, 2 ianuarie 2012 – zi nelucratoare
 Marti, 3 ianuarie 2012 – zi nelucratoare conform Circularei BNR nr. 43/07.12.2011

   

Raiffeisen Bank  a hotarât ca pe 3 ianuarie sa deschida toate unitatile. Banca va accepta majoritatea operatiunilor, de la schimb valutar la retrageri de numerar, insa toate vor fi inregistrate cu data de 4 ianuarie, respectiv cu prima zi bancara care urmeaza.
 

Si ING si Volksbank România anunta ca  nu vor lucra cu publicul in 3 ianuarie 2012.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos