Cum evaluam produsele bancare

Cum evaluam produsele bancare

Asaltat cu tot mai multe reclame ale produselor bancare, romanul are o problema atunci cand intentioneaza sa apeleze la o banca pentru un credit sau depozit, nestiind ce sa aleaga. Ce conteaza: notorietatea, increderea, flexibilitatea institutiei bancare, profesionalismul angajatilor, costurile sau varietatea de produse si servicii atasate? Din pacate, putini sunt cei care analizeaza amanuntit

Asaltat cu tot mai multe reclame ale produselor bancare, romanul are o problema atunci cand intentioneaza sa apeleze la o banca pentru un credit sau depozit, nestiind ce sa aleaga. Ce conteaza: notorietatea, increderea, flexibilitatea institutiei bancare, profesionalismul angajatilor, costurile sau varietatea de produse si servicii atasate? Din pacate, putini sunt cei care analizeaza amanuntit ofertele bancilor, facand o evaluare profesionista si alegand in consecinta. … Pentru ca acest lucru presupune timp pierdut de la banca la banca pentru a analiza fiecare oferta in parte. Exista insa o solutie  pentru cei ocupati si nu numai: targurile financiar-bancare. A devenit deja o practica organizarea unor asemenea evenimente, unde se strang sub acelasi acoperis mai multe banci, avand astfel posibilitatea de a gasi totul intr-un singur loc. Luna mai ne rezerva doua expozitii de anvergura: ExpoInvest si FinFair.

Toate creditele pentru locuinta in acelasi loc
Colaborarea dintre NO-CASH si Romexpo continua si in acest an prin organizarea celei de-a VI-a editii a targului financiar ExpoInvest. Dupa desfasurarea primelor cinci editii, ExpoInvest s-a impus in randul vizitatorilor ca o prezenta fireasca, tot mai multi dintre acestia percepand ExpoInvest ca salonul financiar al Complexului Expozitional Romexpo.
De-a lungul primelor cinci editii, ExpoInvest a fost vizitat de peste 22.000 de persoane interesate sa contracteze serviciile si produsele financiar-bancare oferite de catre expozanti. Ideea organizarii unui salon financiar in cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente expozitionale ale anului s-a dovedit extrem de oportuna, numarul din ce in ce mai mare de vizitatori continuand sa demonstreze clar acest fapt.
Salonul financiar ExpoInvest se va organiza la Romexpo in cadrul Construct Expo Ambient (17-21 mai 2006), in Pavilionul 2 – aceeasi locatie ca la editia precedenta. In afara de finantatori, banci si companii de leasing, firme de asigurare, la ExpoInvest vor fi prezente agentii imobiliare si birouri de arhitectura. Dupa cum se poate observa, structura expozantilor este astfel gandita incat vizitatorul sa beneficieze de o oferta pachet: de la identificarea terenului, a planului arhitectural pentru casa, finantare si pana la amenajarea interioara a casei.
De-a lungul anilor, firmele participante au fost in principal din sectorul bancar si de asigurari. Pe masura ce a crescut interesul pentru ExpoInvest, la acest targ au participat si companii din sectoare conexe: piata de capital, fonduri de garantare, agentii guvernamentale, companii media cu publicatii de specialitate si chiar scoli de afaceri. In total, peste 40 de companii au contractat standuri la ExpoInvest, 19 dintre ele fiind banci, multe dintre acestea cu participari consecutive la editiile targului financiar ExpoInvest.

FinFair – Targul de oferte financiar-bancare de la Sala Palatului
Fin Media continua si in acest an organizarea FinFair – Targul de oferte financiar – bancare. Evenimentul, care se va desfasura la Sala Palatului in perioada 24 – 27 mai 2006, nu are un specific, bancile si societatile de leasing si asigurari prezentand intreg portofoliul de produse si servicii.   

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos