Cum deschizi poarta catre o cariera de succes in banci

Cum deschizi poarta catre o cariera de succes in banci

Ce ii atrage pe oameni sa se angajeze in banci? Nu prea am vazut pana acum vreun sondaj, oficial sau nu, pe tema asta, insa e clar ca salariile din domeniul reprezinta una dintre cele mai puternice motivatii pentru candidati. Statistic vorbind, veniturile angajatilor din banci sunt cele mai mari din Romania. Salariul mediu pe

Ce ii atrage pe oameni sa se angajeze in banci? Nu prea am vazut pana acum vreun sondaj, oficial sau nu, pe tema asta, insa e clar ca salariile din domeniul reprezinta una dintre cele mai puternice motivatii pentru candidati. Statistic vorbind, veniturile angajatilor din banci sunt cele mai mari din Romania. Salariul mediu pe luna aprilie al celor care muncesc in intermediere financiara a fost de aproximativ 3.000 de lei, ceea ce la cursul de atunci reprezinta cam 900 de euro. Cu mult fata de cei de pe locul doi din ierarhia salariilor, respectiv angajatii din domeniul petrolier, care castigau in medie aproape 2400 de lei, adica 715 euro.

Cei care vor o cariera in banci au acum au la dispozitie inca o „poarta” spre interiorul sistemului financiar-bancar. Este vorba despre portalul www.bankingjobs.ro, dedicat exclusiv celor care vor sa lucreze intr-o banca. Practic, aici se intalneste cererea si oferta de pe piata muncii din domeniul-financiar. Candidatii care intra pe www.bankingjobs.ro afla ce joburi scot la concurs bancile si pot aplica pentru ele. Pentru a putea face acest lucru”, cei interesati trebuie insa sa isi creeze un cont pe site si sa isi editeze CV-ul (click aici). Trebuie mentionat ca un CV cat mai complet creste sansele candidatilor de a fi selectati de banci pentru interviuri. Odata facut acest lucru, „poarta” catre o cariera de succes si un salariu de top se deschide.

Pentru cei care vor sa intre in sistemul bancar sau, dupa caz, sa-si schimbe locul in sistem, momentul este foarte propice. Bancile au nevoie de un volum de forta de munca ridicat, care sa sustina procesul de extindere teritoriale agresiva in care acestea s-au angajat. Acest lucru genereaza o crestere a salariilor din domeniu si cererii de specialisti. De asemenea, cei care doresc sa intre in sistem o pot face mai usor, intrucat bancile sunt din ce in ce mai interesate sa atraga si oameni fara experienta sau background in domeniu, pe care sa ii antreneze in stagii proprii de pregatire.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos