Cum arata creditele relaxate de la BRD

Cum arata creditele relaxate de la BRD

BRD este a doua banca ce a primit din partea BNR avizul pentru noile norme de creditare. Potrivit unui comunicat de presa al bancii franceze, gradul de indatorare acceptat este de 70% pentru toate tipurile de credite. Imprumuturile vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului. Mai

BRD este a doua banca ce a primit din partea BNR avizul pentru noile norme de creditare. Potrivit unui comunicat de presa al bancii franceze, gradul de indatorare acceptat este de 70% pentru toate tipurile de credite. Imprumuturile vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului. Mai multe detalii puteti afla din comunicarea oficiala a bancii.

Noile norme de creditare ale BRD au primit aprobarea Bancii Nationale a Romaniei

In urma consultarilor si schimbului de opinii cu structurile specializate ale Bancii Nationale a Romaniei, BRD-Groupe Societe Generale a primit astazi aprobarea Bancii Centrale in privinta noilor sale norme de creditare. Normele BRD vor permite o abordare a activitatii de creditare bazata pe principiile enuntate in Regulamentul nr. 3/14.03.2007 al BNR.

Noile conditii generale de creditare ale BRD prevad aplicarea unui nivel maxim al gradului de indatorare acceptat de 70% pentru toate tipurile de credite. Creditele vor putea fi contractate si fara avans, insa in conditii mai restrictive de acoperire a riscului.

BRD-Groupe Societe Generale va aplica noile norme de creditare incepand de la 1 iunie.

BRD – Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 8,7 miliarde EUR. Banca are peste 2,2 milioane clienti si opereaza o retea de peste 600 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (aproximativ 5 miliarde EUR).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos