CSA s-a intalnit cu reprezentantii brokerilor de asigurari

CSA s-a intalnit cu reprezentantii brokerilor de asigurari

Daniel Tudor, presedintele Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Doru Claudian Frunzulica, membru al Consiliului CSA, s-au intalnit recent cu reprezentantii Consiliului Director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR). La intalnire au participat Bogdan Andriescu – presedinte UNSICAR, Ionel Dima, Victor Sraer si Gheorghe Grad – membri

Daniel Tudor, presedintele Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Doru Claudian Frunzulica, membru al Consiliului CSA, s-au intalnit recent cu reprezentantii Consiliului Director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR).

La intalnire au participat Bogdan Andriescu – presedinte UNSICAR, Ionel Dima, Victor Sraer si Gheorghe Grad – membri ai Consiliului Director al UNSICAR.

Principalele teme de discutie ale acestei intalniri au fost legate de provocarile curente carora trebuie sa le faca fata industria de asigurari si, in special segmentul de brokeraj in asigurari, trecerea in revista a principalelor preocupari ale CSA si stabilirea unui cadru comun de comunicare CSA – UNSICAR.

Presedintele CSA a apreciat activitatea UNSICAR, ca asociatie profesionala reprezentantiva a segmentului de brokeraj in asigurari, considerand ca brokerii joaca un rol important in formarea culturii in asigurari a consumatorilor, iar demersurile organizatiei pe aceasta zona trebuie continuate.

De asemenea, UNSICAR si-a exprimat deschiderea si sprijinul fata de intentiile CSA de a derula proiecte de comunicare si educare a publicului cu privire la asigurari si beneficiile acestora.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos