CSA prelungeste autorizatiile a 6 companii de asigurari

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat prelungirea autorizatiei de practicare a asigurarii RCA, in 2007, pentru: Ardaf, ABC Asigurari, Asitrans, Carpatica Asig, Interamerican si OTP Garancia, anunta institutia.   Aceasta masura vine dupa cea din 15 decembrie in care erau prelungite autorizatiile de practica a 9 companii:  Omniasig, Asirom, Unita, BT Asigurari, Generali, BCR

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a aprobat prelungirea autorizatiei de practicare a asigurarii RCA, in 2007, pentru: Ardaf, ABC Asigurari, Asitrans, Carpatica Asig, Interamerican si OTP Garancia, anunta institutia.

 

Aceasta masura vine dupa cea din 15 decembrie in care erau prelungite autorizatiile de practica a 9 companii:  Omniasig, Asirom, Unita, BT Asigurari, Generali, BCR Asigurari, Asiban, Astra si Allianz-Tiriac.

 

"Aceasta hotarare de mentinere a autorizatiei de practicare a asigurarii de raspundere civila a autovehiculelor (RCA), incepand cu anul 2007, a fost luata ca urmare a constatarii indeplinirii de catre acestea a conditiilor prevazute de legislatie", se arata intr-un comunicat al CSA.

 

CSA reaminteste ca tarifele de prima practicate in 2007 pentru asigurarile RCA sunt complet liberalizate, fiind stabilite exclusiv de catre societatile de asigurare autorizate.

 

Conform datelor prezentate de unele companii, tarifele percepute la politele RCA vor creste anul viitor cu circa 45% pentru persoanele fizice si cu aproape 70% la persoanele juridice. Cresterea tarifelor RCA este efectul introducerii in prima a costului politei Carte Verde, care acoperea riscurile RCA in afara Romaniei

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos