CSA demareaza demersurile pentru asigurarea Fondului de Garantare

CSA demareaza demersurile pentru asigurarea Fondului de Garantare

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat demararea procedurilor legale privind securizarea disponibilitatilor Fondului de garantare printr-o polita de asigurare impotriva riscului de intrare in procedura de insolventa a asiguratorilor ca urmare a producerii unui cutremur. Acest lucru va duce la o acoperire de circa 1 miliard de euro a daunelor produse in urma

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor a hotarat demararea procedurilor legale privind securizarea disponibilitatilor Fondului de garantare printr-o polita de asigurare impotriva riscului de intrare in procedura de insolventa a asiguratorilor ca urmare a producerii unui cutremur.

Acest lucru va duce la o acoperire de circa 1 miliard de euro a daunelor produse in urma unui cutremur, respectiv in cazul insolventei unor asiguratori care subscriu acest risc.
Masura decisa de Consiliul CSA este menita sa imbunatateasca increderea asiguratilor in societatile de asigurare din Romania si are in vedere eliminarea oricaror supozitii privind incapacitatea de plata a pietei asigurarilor in caz de producere a unei asemenea calamitati naturale. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos