Crin Antonescu cere descurajarea tendintelor gen camatarie ale bancilor

Crin Antonescu cere descurajarea tendintelor gen camatarie ale bancilor

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, marti, unei scrisori deschise pe care a adresat-o liberalilor un grup de consumatori de credite bancare care se pronunta pentru aprobarea OUG 50/2010, afirmând ca trebuie descurajata ferm orice tendinta a bancilor de a-si transforma activitatea in camatarie. „Ca presedinte al Partidului National Liberal, care promoveaza libertatea de initiativa

Presedintele PNL Crin Antonescu a raspuns, marti, unei scrisori deschise pe care a adresat-o liberalilor un grup de consumatori de credite bancare care se pronunta pentru aprobarea OUG 50/2010, afirmând ca trebuie descurajata ferm orice tendinta a bancilor de a-si transforma activitatea in camatarie. „Ca presedinte al Partidului National Liberal, care promoveaza libertatea de initiativa economica, am obligatia de a sustine orice initiativa de natura sa incurajeze cresterea economica si prosperitate pentru toti românii. Pe acest temei, consider ca atât creditarea pentru investitii, cât si pentru consum trebuie relansate in conditii reciproc avantajoase partilor contractante. Cresterea activitatii economice in domeniul bancar trebuie incurajata, dar orice tendinta de transformare a acesteia in camatarie trebuie descurajata ferm", afirma Antonescu in scrisoarea sa de raspuns adresata clientilor bancilor.

El a mai spus ca, in calitatea sa de presedinte al PNL, are obligatia de a sustine orice efort de aparare a intereselor private impotriva oricarui abuz, fie ca acesta vine din zona publica, fie ca vine din zona mediului privatl si va sprijini rezolvarea acestei probleme, si vor cauta solutii impreuna cu nemultumitii si specialistii PNL.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos