Creditul pentru locuinta, cel mai dorit imprumut de catre romani

Creditul pentru locuinta, cel mai dorit imprumut de catre romani

Publicatia electronica BankingNews a realizat un sondaj de opinie in randul vizitatorilor sai prin care a urmarit sa identifice care sunt cele mai dorite credite oferite de bancile comerciale romanesti. – Analiza datelor colectate a evidentiat faptul ca imprumutul pentru locuinta este cea mai ravnita forma de finantare. Potrivit investigatiei, efectuata intre 16.01.2006 si 28.02.2006,

Publicatia electronica BankingNews a realizat un sondaj de opinie in randul vizitatorilor sai prin care a urmarit sa identifice care sunt cele mai dorite credite oferite de bancile comerciale romanesti. – Analiza datelor colectate a evidentiat faptul ca imprumutul pentru locuinta este cea mai ravnita forma de finantare. Potrivit investigatiei, efectuata intre 16.01.2006 si 28.02.2006, la care au raspuns 1803 persoane, 54 la suta dintre votanti au optat pentru un credit ipotecar/imobiliar (973 persoane).

La intrebarea „Vreau un credit?…”, 16 la suta (288 persoane) dintre respondenti au ales imprumutul pentru nevoi – un credit facil ce se poate accesa fara a justifica in ce scop va utiliza banii. Pe locul al treilea s-a situat creditul auto, care a intrunit 15 la suta (270 persoane) dintre voturi.

Si finantarea pentru societatile comerciale a starnit interesul vizitatorilor site-ului www.bankingnews.ro. Astfel, 7 la suta dintre optiunile exprimate au fost pentru creditul destinat investitiilor in afaceri. Pe pozitia a cincea s-a clasat imprumutul pentru studii, care este dorit de 4 la suta dintre participantii la vot. In fine, la egalitate – cate 2 la suta pentru fiecare, s-au plasat creditul pentru nevoi si cel pentru vacanta, care arata ca aceste tipuri de finantari nu-si prea mai gasesc locul, deoarece pot fi suplinite de imprumutul pentru nevoi personale nenominalizate.
 
Daca esti interesat de un credit pentru locuinta, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru nevoi, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru masina, aici gaseti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru imm-uri, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un card de credit, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

BankingNews realizeaza in prezent un sondaj care sa evidentieze preferintele romanilor in privinta monedei creditului. Voteaza si tu!

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos