CreditExpo deschide sezonul de toamna la credite

CreditExpo deschide sezonul de toamna la credite

In perioada 21-23 septembrie la World Trade Plaza se desfasoara targul bancar ale bancilor, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si a industriilor conexe. CreditExpo 2007 doreste sa aduca in atentia persoanelor, atat fizice cat si juridice, diversele modalitati si conditii de finantare prin organizarea singurului targ specializat din

In perioada 21-23 septembrie la World Trade Plaza se desfasoara targul bancar ale bancilor, companiilor de leasing si credit, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si a industriilor conexe. CreditExpo 2007 doreste sa aduca in atentia persoanelor, atat fizice cat si juridice, diversele modalitati si conditii de finantare prin organizarea singurului targ specializat din Romania.

Printre expozantii principali ai targului se numara BCR, care conform organizatorilor este si Platinum Partner in cadrul acestei editii pilot a targului, Cyprus Bank impreuna cu Cyprus Leasing ( Gold Partner) si Porsche Bank (Silver Partner). Alti expozanti ai primei editii a targului sunt ATE Bank Romania, Banca Romaneasca, precum si brokeri de credite precum Credit Team, DBSOL Consulting, FIN Group Credit, FINZOOM, ProCredit Consulting, Urgent Credit si Ymax Premier Team.

Organizatorii evenimentului spun ca acest targ a aparut in urma cresterii foarte mari a nevoii de credite  in randul consumatorilor, iar cererea a crescut constant, odata cu cresterea economica si imbunatatirea calitativa a nivelului de trai. Oferta s-a adaptat acestei evolutii si s-a diversificat continuu. Din aceste considerente, nevoia organizarii unui targ specializat s-a impus ca modalitatea cea mai fireasca de expunere a ofertei variate de creditare catre marele public format din companii si persoane fizice.

Evenimentul care se desfasoara in acest sfarsit de saptamana nu este unul singular. Organizatorii intentioneaza sa ii confere targului un caracter permanent, si mai mult de atat, o data cu CreditExpo 2008 isi propune prezente si sa promoveze instrumentele financiare si la nivel local prin organizarea targurilor in orase precum Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta si Sibiu. CreditExpo 2008 se va desfasura la Bucuresti tot in perioada de toamna.

Stefania Cojanu

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos