Creditele ipotecare iti aduc cadouri

Creditele ipotecare iti aduc cadouri

Tocmai te-ai mutat intr-o casa noua. Ai tras din greu pentru a-ti realiza acest vis. Iti vei invita prietenii pentru a te bucura impreuna cu ei de aceasta realizare. Si cum nu este frumos sa intri intr-o casa noua fara un cadou, fiecare va veni cu ceva. Daca ai contractat un credit ipotecar de la

Tocmai te-ai mutat intr-o casa noua. Ai tras din greu pentru a-ti realiza acest vis. Iti vei invita prietenii pentru a te bucura impreuna cu ei de aceasta realizare. Si cum nu este frumos sa intri intr-o casa noua fara un cadou, fiecare va veni cu ceva. Daca ai contractat un credit ipotecar de la OTP Bank, Alpha Bank sau Banca Romaneasca ai putea primi un cadou de casa noua chiar si din partea bancii.

OTP Bank si Alpha Bank ofera premii substantiale prin tragere la sorti. Cele doua banci ofera ca premii electrocasnice, mobilier sau o masina.

In perioada 1 februarie – 30 aprilie 2007, OTP Bank Romania deruleaza promotia "O rata mica pentru o casa mare". Ea se adreseaza celor care doresc sa achizitioneze un credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte sau a unui teren. Clientii care au primit un astfel de credit sunt inscrisi automat in tragerile la sorti ale promotiei. Banca acorda 12 premii constand in electrocasnice in valoare de 5.000 lei fiecare si un autoturism Toyota Avensis in valoare de 18.000 euro. Aceste premii se acorda numai in cazul in care creditul ipotecar aprobat a fost folosit de catre clienti in perioada promotiei. Pentru premiile constand in electrocasnice, fiecare castigator va primi in termen de maxim 15 zile de la data tragerii la sorti un voucher in valoare de 5.250 lei, valabil in reteaua magazinelor Domo din care vor putea achizitiona produsele dorite. Marele premiu, constand in autoturismul marca Toyota Avensis va fi livrat castigatorului in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data ultimei extrageri.

Si Alpha Bank a ales sa-i mobileze casa unui client care a achizitionat produsul de creditare Alpha Housing in perioada promotiei “Alpha Housing iti decoreaza casa” care se desfasoara in perioada 20 februarie – 15 aprilie 2007. Premiul oferit de Alpha Bank consta in 2 vouchere in valoare de 20.000 de euro care vor fi acordate unei singure persoane. Castigatorul va folosi aceste vouchere in magazinele Mobexpert si Domo. Voucherul destinat achizitionarii de piese de mobilier si decoratiuni interioare de la Mobexpert este in valoare de 15.000 de euro. Celalalt poate fi cheltuit in magazinele Domo in scopul achizitionarii de aparatura electrocasnica si electronica are o valoare de 5.000 de euro.

La Banca Romaneasca fiecare client este castigator. Ce-i drept castigurile sunt mai mici dar sigure. Banca lasa la latitudinea castigatorilor cum sa-si foloseasca premiul. Ea ofera tuturor celor care solicita un credit ipotecar in perioada 5 martie – 31 mai 2007 cate un premiu in bani, in valoare de 1.000 lei. Fiecare client isi va ridica premiul de la banca in momentul cand va utiliza creditul, sau la prima utilizare daca va alege sa foloseasca creditul in mai multe transe.

Cosmin Meleaca
cosmin.meleaca@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos