Creditele cu garantie ipotecara de la Millennium Bank sunt disponibile in toate sucursalele bancii

Creditele cu garantie ipotecara de la Millennium Bank sunt disponibile in toate sucursalele bancii

Millennium Bank extinde, incepand cu 1 aprilie, vanzarea produselor de creditare cu garantie ipotecara destinate persoanelor fizice in toate cele 41 de sucursale din intreaga tara. Pana acum, aceste produse au fost disponibile doar in cele 11 centre financiare ale bancii, se arata intr-un comunicat al Millennium Bank. In prezent, Millennium Bank ofera clientilor sai

Millennium Bank extinde, incepand cu 1 aprilie, vanzarea produselor de creditare cu garantie ipotecara destinate persoanelor fizice in toate cele 41 de sucursale din intreaga tara. Pana acum, aceste produse au fost disponibile doar in cele 11 centre financiare ale bancii, se arata intr-un comunicat al Millennium Bank.

In prezent, Millennium Bank ofera clientilor sai – persoane fizice doua tipuri de credite cu garantie ipotecara: Creditul Ipotecar si Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca.  

Creditul Ipotecar are ca destinatie achizitia si constructia de imobile. Poate fi acordat pe o perioada de pana la 40 de ani. Suma maxima ce poate fi imprumutata poate ajunge la 500.000 euro sau echivalentul in lei, sau franci elvetieni. Banca finanteaza maximum 85% din valoarea imobilului pentru achizitia de case/apartamente si respectiv 75% in cazul achizitiei de terenuri. Banca finanteaza 100% din cheltuielile de constructie, in cazul creditelor care au ca destinatie constructia unei locuinte. Pentru creditele de constructie se poate acorda o perioada de gratie de 24 de luni pentru rambursarea creditului. Creditul este garantat cu ipoteca asupra imobilului finantat.

Creditul de Nevoi Personale cu Ipoteca este un produs de creditare destinat finantarii nevoilor generale ale clientilor fara sa fie necesara justificarea destinatiei creditului catre banca. Pentru garantarea creditului se solicita ipoteca asupra unui bun imobil (apartament/casa/teren) proprietate a imprumutatului sau a unei alte persoane (ruda/prieten). Creditul se acorda pe o perioada de pana la 30 de ani, suma maxima ce poate fi imprumutata fiind 150.000 euro sau echivalentul in lei, sau franci elvetieni. Banca finanteaza maximum 85% din valoarea imobilului in cazul in care imobilul ipotecat este o casa sau un apartament si respectiv 75% in cazul in care imobilul ipotecat este un teren.

Ambele produse ofera asigurare de viata gratuita pentru imprumutat pe toata durata creditului, in cazul in care sunt indeplinite conditiile standard de subscriere a riscului.

Pentru clientii care detin un Pachet Exclusiv la Millennium Bank si care isi transfera salariul la banca (minim 1000 lei/luna) se aplica o reducere de pana la 25% la comisionul de acordare a creditului, se mai arata in comunicat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos