Credite si depozite cu dobanzi speciale pentru angajatii de la stat

Credite si depozite cu dobanzi speciale pentru angajatii de la stat

GarantiBank lanseaza o oferta speciala pentru persoanele fizice angajate in sectorul public, formata din produse de creditare si economisire acordate in conditii mai avantajoase decat cele standard. Astfel, in perioada 11 mai – 31 decembrie 2009, angajatii din sectorul public care solicita orice tip de credit primesc o dobanda redusa cu 1% fata de dobanda

GarantiBank lanseaza o oferta speciala pentru persoanele fizice angajate in sectorul public, formata din produse de creditare si economisire acordate in conditii mai avantajoase decat cele standard. Astfel, in perioada 11 mai – 31 decembrie 2009, angajatii din sectorul public care solicita orice tip de credit primesc o dobanda redusa cu 1% fata de dobanda in vigoare la momentul contractarii creditului. De asemenea, pentru orice depozit constituit pana la sfarsitul anului 2009, dobanda va fi cu 1% mai mare, indiferent de perioada pentru care a fost constituit depozitul. Cel de-al treilea beneficiu este un bonus gratuit de 50 RON, acordat in momentul activarii cardului de credit Bonus Card.

"Oferta lansata astazi se adreseaza exclusiv angajatilor din sectorul de stat, indiferent de domeniul de activitate al acestora. De acum, cei care isi desfasoara activitatea in domenii precum sanatate, educatie, armata, politie, justitie, administratie publica etc., vor gasi la GarantiBank o oferta dedicata, constand in costuri reduse pentru intreaga gama de credite si dobanzi mai mari pentru toate tipurile de produse de economisire.", a declarat Okan Yurtsever, Director Retail Banking&Bancassurance.

Totodata, pana la 30 iunie 2009, GarantiBank are o oferta de costuri reduse la creditele pentru persoane fizice. Pentru orice tip de credit contractat in aceasta perioada, acestea vor beneficia de reducerea la jumatate a comisionului de acordare a creditului si nu vor mai plati comisionul de analiza a dosarului. Clientii pot afla detalii despre produsele si serviciile oferite de GarantiBank accesand www.garantibank.ro sau sunand la Alo Garanti: 0800 80 1234 (numar apelabil gratuit din orice retea de telefonie fixa sau mobila).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos