Credite se dau pe loc si pe card

Credite se dau pe loc si pe card

Credit Europe Bank (Romania) S.A. inregistreaza inca o premiera pe piata romaneasca: incepand cu aceasta luna cardul de credit CardAvantaj Visa Classic poate fi obtinut pe loc in locatiile in care banca are instalate masini de embosat. Cardul se emite gratuit cu o limita acordata in functie de documentele justificative de venit, sau cu o

Credit Europe Bank (Romania) S.A. inregistreaza inca o premiera pe piata romaneasca: incepand cu aceasta luna cardul de credit CardAvantaj Visa Classic poate fi obtinut pe loc in locatiile in care banca are instalate masini de embosat. Cardul se emite gratuit cu o limita acordata in functie de documentele justificative de venit, sau cu o limita de 500 lei in conditiile prezentarii unei facturi de utilitati.
 
“Piata romaneasca s-a obisnuit deja ca banca noastra sa ofere produse si servicii in premiera: o dovada in acest sens este cardul de credit CardAvantaj caruia, pe langa facilitatea achitarii cumparaturilor in rate cu 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie comerciala, i s-a atasat optiunea sistemului extins de rate fata de numarul standard sau, mai nou, bonus pentru fiecare retragere de numerar de la bancomat.
Ne-am dorit ca in ultima parte a acestui an sa oferim un raspuns prompt potentialilor nostri clienti, prin acordarea cardului de credit CardAvantaj in maximum 30 de minute, atat cat dureaza completarea documentatiei si aprobarea limitei de credit. Astfel, intr-o perioada aglomerata a anului, acestia economisesc timp pretios, fara a astepta si fara a face drumuri suplimentare la banca” spune Dl. Omer Tetik, Vicepresedinte – Credit Europe Bank (Romania) S.A.
 
“Totodata reamintim ca, incepand cu luna septembrie, gradul de indatorare maxim acceptat de
Credit Europe Bank este, si in cazul cardului de credit CardAvantaj, de pana la 65% din veniturile clientului si se va stabili pe baza venitului solicitantului si a scoringului calculat de banca.” a adaugat Dl. Omer Tetik.
 
Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. in calitate de institutie financiara universala, Banca deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi: credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international.
 
in acest moment Credit Europe Bank (Romania) S.A. detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, o retea de 107 ATM-uri, peste 5,500 POS-uri si peste 100 de sucursale si agentii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos