Credite promotionale pentru afacerile mici in perioada sarbatorilor

Credite promotionale pentru afacerile mici in perioada sarbatorilor

Raiffeisen Bank a lansat promotia “3 LUNI FARA RATE” destinata Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Promotia se aplica creditelor IMM pe termen mediu si lung, acordate pana la 31 decembrie 2007 companiilor cu cifra de afaceri pana la 1 milion de euro. Caracteristicile ofertei speciale de sarbatori sunt: 3 luni perioada de gratie si zero comisioane

Raiffeisen Bank a lansat promotia “3 LUNI FARA RATE” destinata Intreprinderilor Mici si Mijlocii. Promotia se aplica creditelor IMM pe termen mediu si lung, acordate pana la 31 decembrie 2007 companiilor cu cifra de afaceri pana la 1 milion de euro.

Caracteristicile ofertei speciale de sarbatori sunt: 3 luni perioada de gratie si zero comisioane de acordare. Astfel, in primele trei luni de la acordare, clientul nu plateste rate din credit ci achita doar dobanda la sold. In plus, clientul este exceptat de la plata comisioanelor de analiza, evaluare garantii si acordare; toate aceste reduceri pot insemna pentru o companie economii de pana la 3.000 RON.

Creditele promotionale sunt destinate nevoilor de capital de lucru, investitii, precum si nevoilor nenominalizate. “Perioada de gratie de trei luni va ajuta Intreprinderile Mici si Mijlocii sa depaseasca mai usor necesitatile financiare specifice lunilor de iarna. Astfel clientii nostri vor putea sa-si faca stocuri destinate vanzarilor de sarbatori, sa efectueze platile de sfarsit de an sau sa acorde reduceri clientilor lor” a subliniat Alexandru Ciobanu, director Directia IMM, Raiffeisen Bank.

Intreprinderile Mici si Mijlocii care acceseaza pana la 31 decembrie 2007 un credit pe termen mediu sau lung cu rate, ramburseaza prima rata din imprumut peste 3 luni, adica abia in primavara anului 2008, atunci cand majoritatea companiilor isi reiau ciclul de productie si capacitatea de rambursare creste. In plus, companiile au la randul lor posibilitatea de a acorda perioade de gratie sau credite pentru furnizorii lor.

Informatii despre toate produsele si serviciile destinate IMM, oferite de Raiffeisen Bank se pot obtine prin serviciul Raiffeisen Direct pentru IMM, la numarul de telefon 021/302.91.41 de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00, sambata intre orele 09:00-15:00 .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos