Credite promotionale de la Banca Transilvania

Credite promotionale de la Banca Transilvania

Banca Transilvania ieftineste creditele, acestea fiind acum mult mai accesibile pentru persoanele fizice care apeleaza la imprumuturi bancare, se pecizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Este vorba de creditele promotionale imobiliare si ipotecare, acordate in lei, care au o dobanda anuala atractiva – de 6,5%  si fixa in primii doi ani. In

Banca Transilvania ieftineste creditele, acestea fiind acum mult mai accesibile pentru persoanele fizice care apeleaza la imprumuturi bancare, se pecizeaza intr-un comunicat de presa al institutiei de credit. Este vorba de creditele promotionale imobiliare si ipotecare, acordate in lei, care au o dobanda anuala atractiva – de 6,5%  si fixa in primii doi ani. In plus, pentru clientii BT care acceseaza un credit imobiliar sau ipotecar pana la data de 31 martie a.c., comisionul de analiza a dosarului este zero. este unul transparent, cu toate conditiile de acordare si derulare, la vedere.

Unul dintre obiectivele Bancii Transilvania pentru acest an este continuarea focusului pe creditare si, implicit, aportul la relansarea economiei. Pentru impulsionarea imprumuturilor, BT vine – si in 2011 – cu dobanzi atractive si promotii dedicate. In luna ianuarie a.c. banca a redus marjele la creditele acordate in euro, iar in februarie lanseaza aceasta promotie la creditele imobiliare si ipotecare.

Creditele promotionale imobiliare si ipotecare – avantaje

Conditiile din aceasta oferta sunt valabile si in cazul refinantarilor de credite. In ceea ce priveste dobanda, dupa primii doi ani in care aceasta este fixa, ea devine variabila, si anume ROBOR 6M + 4 pp. Clientii care primesc salariile in cont BT beneficiaza de dobanda preferentiala, ROBOR 6M + 3,5 pp. Pe site-ul Bancii Transilvania (www.bancatransilvania.ro) poate fi accesata aplicatia „Simulator credite”, pentru calcularea ratei lunare, aferente sumei pe care doresc sa o imprumute de la BT.

In 2010, portofoliul de credite Banca Transilvania, in crestere

Conform rezultatelor financiare preliminare ale Bancii Transilvania, inregistrate in anul 2010, portofoliul de credite BT a inregistrat un ritm constant de crestere. La 31 decembrie 2010, soldul creditelor bancii a fost de 13.365 milioane lei, mai mare cu 10% fata de inceputul aceluiasi an. Ponderea este de 60,22% credite BT pentru companii si 39,78% credite destinate persoanelor fizice. In ceea ce priveste moneda in care au fost acordate imprumuturile, 61,83% reprezinta creditele in lei, iar 38,17%, cele denominate in valuta.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos