Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate

Credite pentru romanii care lucreaza in strainatate

Persoanele care lucreaza in strainatate pot accesa din aceasta luna si creditele in lei sau valuta oferite de Banca Transilvania. Este vorba atat despre imprumuturi imobiliare, cat si despre cele pentru nevoi personale. Imbogatirea portofoliului de servicii si produse a Bancii Transilvania cu aceste produse dedicate romanilor care lucreaza in strainatate a avut la baza

Persoanele care lucreaza in strainatate pot accesa din aceasta luna si creditele in lei sau valuta oferite de Banca Transilvania. Este vorba atat despre imprumuturi imobiliare, cat si despre cele pentru nevoi personale. Imbogatirea portofoliului de servicii si produse a Bancii Transilvania cu aceste produse dedicate romanilor care lucreaza in strainatate a avut la baza ceea ce influentează tot mai mult piata muncii, si anume mobilitatea. Banca Transilvania a realizat … si cateva modificari la creditul de nevoi Practic BT, pentru a creste atractivitatea produsului.

Creditul imobiliar este destinat cumpararii de terenuri, case ori apartamente, precum si finantarii amenajarii locuintelor. Perioada de acordare este de maximum 25 ani – pentru creditele in lei si de 20 ani  – in cazul creditelor in valuta. Suma minima care poate fi contractata este de 1.500 euro sau echivalentul in RON, respectiv in dolari; finantarea maxima este de 100.000 euro (sau echivalent dolari) pentru creditele in valuta ori de 250.000 euro (in echivalent RON) pentru creditele in lei. Tot pentru persoanele care lucreaza in strainatate si care doresc sa achizitioneze un imobil in Romania, Banca Transilvania pune la dispozitie creditul imobiliar cu dobandă fixa, acordat in lei, pe o perioada de până la 25 de ani. Un alt produs care se acorda persoanelor care lucreaza in strainatate este SOLUTIA BT, pentru care perioada de creditare este de maximum 25 de ani.

Creditul Practic BT, mai atractiv

Practic BT, creditul pentru nevoi personale, acordat de Banca Transilvania, este acum mai atractiv. Banca a crescut perioada maxima de creditare in lei, aceasta fiind in prezent de 10 ani, fata de 7 ani, cat era pana acum. In plus, nivelul maxim al sumei finantate de banca este in prezent de 15.000 euro (in echivalent RON), fata de 10.000 euro (in echivalent RON). De asemenea, daca pana acum varsta maxima a solicitantului, la finalul perioadei de creditare, trebuia sa fie de 65 de ani, se accepta si varsta maxima de 70 de ani. Pentru ca Practic BT sa fie si mai permisiv, in lista veniturilor luate in considerare pentru calculul bonitatii clientului au fost incluse chiriile si dividendele. Datorita acestei “re-vitalizari”, PRACTIC BT poate fi pozitionat in topul celor mai flexibile si mai atractive produse de pe piata creditelor retail.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos