Credite pentru achitarea datoriilor la stat

Credite pentru achitarea datoriilor la stat

Existenta datoriilor la bugetul de stat nu constituie in mod obligatoriu o piedica in accesarea unui credit. Ba mai mult exista banci dispuse sa te finanteze cu scopul de a scapa de toate darile pe care le ai la fisc. In general, in decizia de acordare a unui imprumut, banca tine cont de evolutia cifrei

Existenta datoriilor la bugetul de stat nu constituie in mod obligatoriu o piedica in accesarea unui credit. Ba mai mult exista banci dispuse sa te finanteze cu scopul de a scapa de toate darile pe care le ai la fisc. In general, in decizia de acordare a unui imprumut, banca tine cont de evolutia cifrei de afaceri, de rezultatele financiare de ansamblu, precum si de potentialul firmei de a genera profit in continuare.

In prezent, exista banci (exemplu: BCR) care au in portofoliu credite standard destinate achitarii datoriilor la stat, insa asta nu inseamna ca celelalte institutii refuza din start ideea de a finanta o firma cu acest scop. Cea mai noua oferta vine din partea grecilor de la Banca Romaneasca, care a lansat un nou produs de creditare – Creditul "Suport Activ", destinat refinantarii datoriilor catre furnizori si/sau catre bugetul consolidat al statului.

Creditul se acorda clientilor persoane juridice care au cel putin 2 ani de activitate si au o situatie financiara satisfacatoare conform normelor Bancii Romanesti. Creditul "Suport Activ" se acorda in lei sau euro, pe o perioada de maxim 5 ani. Suma ce poate fi imprumutata este corelata cu necesarul de finantare si cu capacitatea de rambursare a clientului. Pentru creditele acordate in lei, nivelul indicativ al dobanzii este BUBOR(3M)+3% p.a., iar pentru cele in euro, dobanda este EURIBOR (3M)+3.5% p.a.

Avantajele generate de creditul "Suport Activ" sunt imbunatatirea cash flow-ului clientului si cresterea capitalului de lucru. In plus, prin plata datoriilor, creste reputatia companiei pe piata, scade riscul de a intra in litigii si ajuta la stabilirea de parteneriate solide cu furnizorii. Banca Romaneasca a mai lansat anul acesta 3 produse de creditare dedicate exclusiv IMM-urilor: linia de credit de tip revolving PLUS CAPITAL destinat IMM-urilor cu cifra de afaceri anuala de peste 3,5 milioane RON, linia de credit "EURO CREDIT" si creditul de investitii "EURO INVEST" pentru IMM-urile cu un rulaj de peste 1,5 mil. Euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos