Credite mai multe si mai ieftine la Domenia Credit

Credite mai multe si mai ieftine la Domenia Credit

Preluarea Domenia Credit de catre GE Money inseamna largirea portofoliului de produse de creditare si reducerea dobanzilor percepute. „Avantajele preluarii de catre o companie cum este GE Money care are o expertiza de exceptie in creditarea ipotecara dublata de o finantare la costuri extrem de avantajoase, se vor reflecta nu numai in serviciile de maxima

Preluarea Domenia Credit de catre GE Money inseamna largirea portofoliului de produse de creditare si reducerea dobanzilor percepute. „Avantajele preluarii de catre o companie cum este GE Money care are o expertiza de exceptie in creditarea ipotecara dublata de o finantare la costuri extrem de avantajoase, se vor reflecta nu numai in serviciile de maxima calitate oferite clientilor nostri, dar si intr-o gama extinsa de produse pe care le vom … oferi la dobanzi foarte atractive”, a declarat pentru BankingNews Carmen Retegan, director general Domenia Credit.

Oficialul societatii de credit ipotecar ne-a precizat ca ideea transformarii Domenia Credit intr-o banca a fost abandonata deocamdata, in conditiile in care nu mai este necesar ca finantarea creditelor oferite sa se faca prin emitere de obligatiuni ipotecare. „In prezent nu exista o decizie luata in privinta transformarii Domenia Credit in banca, insa este foarte probabil sa nu urmam aceasta directie deoarece planurile de finantare actuale nu mai necesita emiterea de obligatiuni ipotecare”, ne-a subliniat Carmen Retegan. Domnia sa a tinut sa ne anunte ca luna decembrie este definitorie pentru viitorul institutiei, atunci urmand a fi definitivata strategia de dezvoltare. „Planurile de viitor includ imbogatirea liniei de credite cu produse imobiliare pliate pe nevoia specifica a consumatorului. In ceea ce priveste extinderea teritoriala, in 2007 vor fi deschise noi birouri atat in Bucuresti cat si in tara”, a mai declarat directorul general Domenia Credit.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos