Credite mai ieftine si mai accesibile la Domenia Credit

Credite mai ieftine si mai accesibile la Domenia Credit

Domenia Credit IFN, membra a GE Money (grupul General Electric, a doua companie din lume ca valoare dupa capitalizarea bursiera), dispune in prezent de solutii complete de finantare pentru locuinte, cum ar fi cumpararea/construirea unei locuinte, achizitia unui teren, renovarea si/sau modernizarea casei, si pentru alte investitii. Compania si-a largit portofoliul de produse, adaugand creditul

Domenia Credit IFN, membra a GE Money (grupul General Electric, a doua companie din lume ca valoare dupa capitalizarea bursiera), dispune in prezent de solutii complete de finantare pentru locuinte, cum ar fi cumpararea/construirea unei locuinte, achizitia unui teren, renovarea si/sau modernizarea casei, si pentru alte investitii. Compania si-a largit portofoliul de produse, adaugand creditul pentru investitii diverse garantat cu locuinta, la gama de produse existente. Este echivalentul unui credit de nevoi personale cu garantie imobiliara.

"Daca nu dispuneti de avans dar dispuneti de o alta locuinta, societatea noastra va poate finanta si avansul pe termen scurt cu ajutorul unui credit punte, sau pe termen lung, cu ajutorul unui credit de nevoi personale cu garantie imobiliara. Creditul pentru investitii diverse garantat cu locuinta este cel mai nou produs din oferta noastra si va permite sa folositi locuinta deja detinuta in proprietate pentru a obtine un credit pentru orice investitie, fara urmarirea destinatiei fondurilor. In plus, daca deja aveti un credit ipotecar contractat la noi si valoarea locuintei permite acest lucru, printr-o procedura simplificata puteti obtine un credit TOP-UP pentru investitii diverse garantat cu aceeasi locuinta", a declarat Carmen Retegan, Director General al societatii.

Extinderea ofertei de produse de creditare nu este singura noutate. Din dorinta de a creste atractivitatea imprumuturilor, Domenia Credit a realizat si cateva modificari in ceea ce priveste gradul de accesibilitate si diminuare a costurilor. Astfel, perioada de rambursare a fost majorata pana la 30 de ani, in timp ce perioada de gratie care poate fi acordata a fost extinsa la maximum 2 ani, interval in care solicitantul va plati numai dobanda. Creditele nu au costuri ascunse, singurele comisioane percepute fiind cel de acordare (1,9% din valoarea imprumutului la creditele garantate cu constructie finalizata) si cel de analiza dosar (in valoare de 80 de lei).

Domenia Credit s-a pozitionat pe piata, de la lansare, ca specialist al creditelor ipotecare, mizand pe calitatea serviciilor asociate produselor de credit, pe flexibilitate si pe transparenta in ceea ce priveste costurile si procesul de creditare. Cu noua oferta, societatea isi largeste gama de produse oferind solutii de finantare pentru orice investitie, garantate cu ipoteca, si urca in top alaturi de cele mai competitive oferte din punct de vedere al pretului, in acelasi timp pastrandu-si avantajele care au consacrat-o pe piata.

"Produsele noastre de creditare beneficiaza acum de costuri extrem de atractive, dobanzile minime variind intre 7,4 si 7,5% in functie de tipul imprumutului. Alaturi de acest avantaj cert al pretului bun, clientii Domenia Credit se pot bucura si de un sistem de calcul al dobanzii foarte transparent. Valoarea dobanzii este data de o marja fixa, stipulata ferm in contractul de credit, plus EURIBOR/LIBOR, fara comisioane de gestiune anuale sau lunare", a precizat doamna Carmen Retegan.

Domenia Credit IFN S.A., infiintata in februarie 2003, a acordat pana in prezent credite ipotecare in valoare de peste 45 de milioane de USD. La momentul actual, Domenia Credit asigura acoperire teritoriala prin birouri proprii in 9 orase (Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara) iar prin intermediul colaboratorilor in aproape toate regiunile tarii. 
La sfarsitul lui septembrie a.c. Domenia Credit a fost achizitionata de GE Money, divizia internationala de servicii financiare de retail a General Electric. in aceasta tranzactie, GE Money a mai obtinut controlul si in cadrul companiilor Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie care ofera credite de consum sub numele Estima Finance).

GE Money,  divizie a General Electric Company, cu active in valoare de 163 de miliarde USD, este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto in 51 de tari din intreaga lume. Cu sediul in Stamford, Connecticut, SUA, GE Money ofera la nivel global o gama larga de produse, printre care se numara carduri de credit, credite de consum, credite si leasing auto, credite ipotecare si produse de asigurari atasate. Pentru mai multe informatii, va rugam accesati site-ul www.gemoney.com.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos