Credite mai ieftine de sarbatori

Credite mai ieftine de sarbatori

Prima banca din Romania – BCR – lanseaza, oficial, prima campanie de sarbatori. Chiar daca promotii gasesti cam tot anul, asta are iz de iarna si titlu pe masura: "BCR va pregateste de sarbatori" … Oficial, de azi incep promotiile la banci. BCR face primul pas: dobanzi mai mici cu pana la doua procente pentru

Prima banca din Romania – BCR – lanseaza, oficial, prima campanie de sarbatori. Chiar daca promotii gasesti cam tot anul, asta are iz de iarna si titlu pe masura: "BCR va pregateste de sarbatori" … Oficial, de azi incep promotiile la banci. BCR face primul pas: dobanzi mai mici cu pana la doua procente pentru clientii care vor accesa credite de nevoi in perioada 1 noiembrie 2006 – 30 ianurie 2007.

Banca Comerciala Romana  ofera reduceri de pana la 2,1% la creditele de nevoi personale in lei – Divers Extra BCR, in cadrul unei campanii care se desfasoara in perioada 01.11.2006 – 30.01.2007.

“Asa cum i-am obisnuit pe clientii nostri, BCR are o oferta speciala in perioada Sarbatorilor. BCR dovedeste inca o data ca lucreaza in sprijinul clientilor, astfel incat acestia sa isi poata indeplini dorintele impreuna de noi”, a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite retail persoane fizice si mici intreprinzatori din cadrul BCR.

Dobanda in cazul contractarii unui credit Divers Extra BCR in perioada campaniei va fi de 11,4%/an in cazul creditelor pe termen scurt si de 11,9% in cazul celor pe termen mediu si lung. DAE – 17,64% (credit in valoare de 35.000 RON pe o perioada de 120 luni)

Creditul Divers Extra BCR se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului, suma maxima care poate fi imprumutata fiind de 10.000 EUR in (echivalent lei) pe o perioada de pana la 10 ani.

De asemenea, BCR acorda, prin tragere la sorti, 91 de premii, cate unul pentru fiecare zi a campaniei promotionale, in valoare neta de 1.500 lei fiecare. Pentru a fi inscris in aceasta promotie clientul trebuie sa fie persoana fizica rezidenta; cererea de credit trebuie sa fie aprobata de catre BCR in perioada de derulare a promotiei si sa cuprinda acordul scris al solicitantului de credit de a participa la aceasta promotie iar valoarea creditului aprobat sa fie de minim 10.000 lei.

Ce ascund promotiile din acesta iarna?

Nimic, ca nu mai au unde. Scad dobanzile si cresc perioadele de acordare a imprumuturilor. Poate asa normele BNR se vor simti mai usoare, poate asa clientii nu se vor speria prea tare si bancile o vor lasa mai moale!

Oferta promotionala si pentru angajati?….  pentru actiunile BCR, desigur! 

Coincidenta sau nu, Erste anunta aseara (31 octombrie) lansarea ofertei de cumparare a actiunilor BCR detinute de catre actuali sau fosti angajati ai bancii. Acestia detin in acest moment 63.397.500 de actiuni in total, reprezentand 8% din capitalul de actiuni. Erste Bank le ofera salariatilor BCR doua alternative: fie oportunitatea de a vinde actiunile detinute, fie aceea de a le schimba cu actiuni Erste Bank. Pretul net incasat practic pe o actiune BCR va fi de 6,50 euro. Perioada de valabilitate a ofertei este de 1 – 24 noiembrie 2006. Toate platile si toate transferurile se vor incheia pana cel tarziu la data de 22 decembrie 2006, tocmai bine pentru a rotunji bugetul de Sarbatori.

—————————————————————————————————
IN ATENTIA PROPRIETARILOR DE MAGAZINE VIRTUALE
In cursul lunii noiembrie a.c., un grup independent de analisti cu experienta profesionala in piata de comert electronic din Romania va finaliza un studiu legat de dezvoltarea acestei piete. Studiul va sta la baza unei strategii guvernamentale in acest domeniu. Intrucat aceasta strategie va influenta activitatea curenta a firmei dumneavoastra, va adresam invitatia de a ne consulta pentru a ne asigura ca surprindem exact dorintele intreprinzatorilor in aceste sector si masurile de intreprins pentru a exploata cat mai bine potentialul pietei de comert electronic. In acest sens, va supunem atentiei un scurt chestionar pe care va invitam sa-l completati cu maxima seriozitate. Tuturor celor care vor da curs invitatiei noastre le vom oferi gratuit rezultatele acestui sondaj care se va realiza in randul a peste 600 de magazine virtuale. De asemenea, veti primi invitatii la seminariile de specialitate organizate in cursul lunii noiembrie a.c. la Camera de Comert si Industrie. BONUS! Primii 30 de repondenti vor beneficia de 2 ore de consultanta gratuita.

—————————————————————————————————-

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos