Credite imobiliare pentru IMM-uri

Credite imobiliare pentru IMM-uri

BRD – Groupe Societe Generale a lansat creditele imobiliare ImoExpert si InvestissIMO, dedicate persoanelor fizice autorizate, respectiv persoanelor juridice, cu dobanzi incepand de la 6% pe an. Destinat persoanelor fizice autorizate si avand ca obiect finantarea achizitiei si modernizarii imobilelor, creditul ImoExpert poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei. Valoarea maxima a creditului este

BRD – Groupe Societe Generale a lansat creditele imobiliare ImoExpert si InvestissIMO, dedicate persoanelor fizice autorizate, respectiv persoanelor juridice, cu dobanzi incepand de la 6% pe an. Destinat persoanelor fizice autorizate si avand ca obiect finantarea achizitiei si modernizarii imobilelor, creditul ImoExpert poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei. Valoarea maxima a creditului este de 300.000 EUR sau echivalent RON, pe o durata extinsa de pana la 20 de ani pentru profesiuni liberale sau de pana la 15 ani pentru celelalte persoane fizice autorizate, cu o perioada de gratie de pana la 6 luni.

De asemenea, creditul InvestissIMO, destinat finantarii achizitiilor de imobile, vine sa completeze gama de credite pentru persoane juridice. Noul credit, disponibil in RON sau EUR, se adreseaza tuturor companiilor – microintreprinderi, IMM-uri sau companii mari – si poate acoperi pana la 100% din valoarea investitiei pe o perioada de pana la 15 ani, cu perioada de gratie de pana la 6 luni.

Pentru ambele credite, clientii beneficiaza de dobanzi, fixe in primul an, incepand cu 6% la creditele in euro si 7% la creditele in lei. Din al doilea an de creditare, dobanzile sunt indexabile, corelate cu indicii monetari Bubor 3M, respectiv Euribor 3M, clientii avand posibilitatea de a calcula in orice moment ratele de rambursat. Ambele credite pot avea ca obiect si refinantarea creditelor destinate achizitiei de imobile pentru desfasurarea afacerii, in sold la alte banci.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos